Nas ni donesoa od Germanija.Iskreno ne mi se dopaga kvalitetot.H&M i C&A se podobri.Na Primark posle nekolku perenja mi stanaa kruti.Ko noseni Bog znae kolku da se
Во однос на примарк и хм/ца целосно се сложувам со @stevemila. На почетокот, со првата ќерка, купив 1-2 парчиња поради убавиот дезен и прошетав низ нивниот дуќан. Квалитетот не ми се допаѓа и никогаш немам влезено повторно.
Примарк колку пари толку музика. Имам и јас по нешто и за мене и бебе. Дезен убав да, а за квалитет не очекувам нешто вау.
Како си задоволна мила од квалитетот, за колку време стига нарачката и како е плаќањето ако не ти е тешко да ми одговориш. И колку се плаќа каргото. Му пишев ама не добив сеуште одговор.
квалитетот е ок за разлика пример од george. се чека 2,3 нед за достава има одреден ден кога се прават нарачки следи ја страната. карго сигурно 100 тина ден, ако синод Ск. ќе се договорип и ќе си ја земеш нарачката
Никаков. Имаме скафандер оттаму и ми се бендиса многу и баш беше квалитетен , па мислев дека е ок марка, ама ова алиштенцава премногу лити. Сепак евтини се можеби затоа
Зависи од фирма до фирма за бебешките. Најчесто се до 6 месеци и од 6 до 12 тие што не се за одење туку само за декорација. Тие што се за проодување или за тек проодени кожните чевличиња се исто по месеци, ама на нив има наведено и цм. Оние што се баш како патичиња (пример Nike, Adidas) почнуваат од број 18 па нагоре и на нив си има наведено цм и има влошка што може да се стави на стапало за да се види дали му се точни на бебето/детето патичињата.
Не сум мајка, па не сум запознаена со бебешки продавници Ми треба мало бебешко ќебенце, по можност тенко од оние поларните. Каде би можала да најдам? Фала мајки
Мамички, како сте задоволни од квалитетот на Waikiki? Доста работи купив од таму, главно 52-56 бројче, мекички се, нежни. За 1/2/3 месеци би требало да издржат.
Мене ми се ок. Имам доста алишта, чорапи, кебенца, лигавчиња, бодиња од таму. Едно дете истераа, сега и малото ги носи и уште се исти. Посебно ги сакам чорапите од ваикики. На син ми нозете често му се потат. Само во чорапите од таму му се суви и исклучиво такви носи.