Деф Окаиди + едно бројче треба да се купува. Мојава што си е таман (па и поситничка може да се рече), Окаиди имав маичка и хеланки како божем 6+ месеци, готово ги тргнав. Окаиди и Картерс потенките модели со потенок памук сум приметила и доста се собираат во перење. Особено оние тенките целосни пижамки од Картерс, го купуваш за 6м, испери еднаш станало за 4м
Eve ja helancinja za 6m i gi oblekov vcera, tocni skroz. Od okaidi se 59cm e Da i oblecam od zara za 6m ke i visat dole Iskreno ne mi e jasno zaso gi stavile brojcinjava, kako od rakav Za vo nedela imam kompletce od carters za velidgen, mislam i toa kratko ke go nosi, isto e 6m
За на Картерс не ми текнува како стои, да видам далеку ми е шкафот, ама на Окаиди на стварите вика 74ка за 12м, што на сите други 80ка е 12м, па и од тука се тие разлики и помали бројчиња
Дефинитивно окаиди и картерс се ептен помали. Синко е многу ситен, а во картерс 9м влегуваше и таман му беа на 5-6м. Од окаиди имаме пантолончиња 9м ги носевме до пред две недели и ги пензиониравме. Во окаиди кога прашував и самите продавачки ми рекоа дека се помали кроевите.
Od Tila kakvo vi e iskustvoto? Denes zemav sitnici za decava, ama ne mi se zemase poveke ne znam kako se so kvalitet
Pa kolku sto vidov ok se. Zemav helancinja za princes, 68ca. Sega i se golemki pa taman kje i se nareden mesec Za noa zemav edno bluzice 2ka. Znaci otprilika se tuka negde brojcinjata. Ne se kako okaidi i carters
Чисто информативно тила имаат и нивно производство, ама продаваат и други. Јас имам купено од кебенцата плетени памучни и супер ми се покажа како квалитет исто и вреќичките. Од гардероба не сум купила до сега освен едно капче и тоа ми личи убаво.
Мене не ми се погодија. Се скусија брзо и материјалот стана никаков. Се излажав и вторпат да влезам , па една нељубезна што беше третпат ќе нема. Мајки, ми треба да дотерам девојче што ќе го крстиме, каде да купам за да не шетам многу? Видов во окаиди ништо посебно. Мислев бело фустанче со болеро/џемперче и балетанки .... Идеја и продавница?
@eli25 ја би вака нешто од Зара се има и мали болера а сигурно ќе најдеш и балетанчиња. Кумата,моето го облече во тул целото,детето се препоти од материјалот и штом дојдовме во ресторант јас ја соблеков во маичка и панталонки.Зборот ми е би бирала едноставни материјали да им е згодно да го носат.
Nemoj tul ziti se Jas si odbrav kumot da kupi teksas fustance sonsrce na gradite od carters. Mnogu e sizicko 2100 e mislam. Ic nekam klasika fustan za krstevka
Вие што порачувате од Алиекспрес, ве молам за совет бидејќи до сега немам порачувано преку интернет. Како одбирате веродостоен испраќач, односно како да знам дека тоа што ќе го порачам е ми биде доставено со сигурност и дека е тоа тоа од сликите. Сите што ги гледам што се на пример бесплатен шипинг имаат многу малку препораки, тоа значи дека не се сигурни или?
Читај ги Ревјус, најчесто има и сликчиња. По тоа ќе се орентираш. Обочно пишува дали е соодветен бројот, за колку време стасало, дали е добар производот.
za malava za na svadba i kupiv nezno pamucno belo fustance i me iskaraa oti ne bilo tul...i jas sum za nesto meko..nezno.