@mariz ќе те упати Можеш од Чико, најмало бројче им е 16ка или 10.7см, па мери. Или види од ХМ да нарачаш од некој што носи, на нивната страна има и по сантими како идат бројчињата, па ќе измериш ноџе и ќе знаеш што да порачаш
Земав од Бисер 16ка, големи и се.. но не и паѓаат пробувавме и други 16ки од други места и и беа ептен големи ке мрднеше и летаа, значи зависи и до калапи. А овие се балетанки со лепенки и "најточни" од сите што ги пробавме и беа, ко што реков не и паѓаат, но имаат едно прсте напред
Па ОК се ако се 1 прст големи, таман и поубаво да се облекуваат, па и да ги изнаноси. Ајде ќе ја чекаме во модни да видиме како и стојат
Okaidi (1-6) и Converse (17) му се точни на мојот дечко (најмалото бројче). Овие се 10,5 надворешно, значи ноџето треба да е помало. Не знам какво моделче бараш
Bilo sto..ne klasicni cevlina nego paticina,baletancina nesto lesno da ne e po corapce...16 nas ogromniiiiiii ni se.
Планирам утре Мадеркеар да идам, па ако стигнам до таму ќе видам тие најмалите колку см се, знам имаат 0-3м. Ако не ти пишам утре, во среда сигурно ќе сум таму, па тогаш ќе видам А за во Бисер кај што ти вика Мариз, натака мене пат никогаш не ме води за да видам, па да ти кажам
Мајки веке се им е смалено на децава посебно долни делови тренерки хеланки и на двајцата..Па сакам да им купам за по дома да носат кај да најдам поефтини работи..? По можност ако знаете некоја продавница која врши и достава бидејки не сум од Скопје
Голема женЦка е она Мојот наполни 3м пред 2 дена и уште има малку луфта кај сите три пара. Тие од Окаиди се 0-6 ама нема шанси повеќе од 4 м да ги носи па затоа од новата колекција му купив 6-12. Старки вчера земавме 2ка 3-6, малку поголемки му се ама периодов може и помалите и поголемите дс ги носи @mal.ecka ајде мери стапалцето да видиме дали ќе ги биде. Мојот ги носеше и за излегување од болница па мислам ако земеш некое високо и затворено моделче со врвки или лепенки ќе и стојат. Проблем е кај тие што се отворени, како на мариз, или балетанчиња зашто ќе паѓаат.