Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Облека за бебе (продавници, попусти, совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од Mayyya, 12 декември 2012.

1. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Баш ќе ми биде жал ако нема. :(
    Ептен се убави.

На emkaemka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.836
    Допаѓања:
    109.291
    Ќе одам во вторник во Рамстор па ако има ќе ти пишам, ако сакаш и ќе ти зедам па ќе праќаме, не е проблем :)

А ќе видам и за @wannaBeMomma за ранчето, петокот изумив, а мислев да влезам, ама дека набрзинка па не ни влегов во Окаиди :)

Дотур на роба прават обично понеделнички, па таман ќе имам во вторник се на видик :D

На wannaBeMomma и duffi им се допаѓа ова.
  3. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Супер извести ме у вторник. :D
    Многу ќе бидеме благодарни со буцко. :sun:

4. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    E moze pa pisi :)
    Mada taa mi rece deka toa im bilo od popustot pa veruvam ne bi nosele od niv..

5. Вереничка

Вереничка Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2016
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    1.710
    Ај со ред :hai:
    -Каде да најдам розеви хеланчиња за 6м? Она баш светло розе накај пудер
    - Фини кондурчиња/патиче/ за момче годинка
    - Ранче исто така за момче/бебе

И кој знае (@Ano @kukla21 @sofi2107 ми се чини некоја од вас дискутираше :?: ) каде има поголем избор во Ваикики, во кој мол? :)
    Тенкју :f:

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.038
    Допаѓања:
    40.377
    Хеланчиња сигурно ќе најдеш во ваикики. За патичиња незнам ,зошто ние наследивме многу патики и не сум купувала, ама веројатно зависи и што очекуваш. Инаку имаш и во спортските дуќани (ние имаме и најк и адидас дури и максовки бр. 16-17), а има и окаиди, чико. Инаку има избор и во ваикики на машки патичиња.

Не би знаела кое ваикики е поснабдено зошто јас во последно време влегувам само во ова во капитол и можам за тука да ти кажам дека за момчиња во моментов е штуро (или јас изнакупив се што е интересно па сега нема што да бирам:lol: ), а за девојчиња има преубав избор, па сега ќе се преориентирам да купувам за девојчиња, за внуката што ја очекуваме:rofl:
    Ранче исто зависи какво сакаш и за која намена. Ние имаме жолти плишано пиле од ваикики, а за внукот последно купував од декатлон од софија, ама од тој тип гледам и во ваикики има. Исто и во окаиди емка имаше купено убаво ранче.

Се надевам ти помогнав.;)

На Вереничка му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Igle

Igle Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.726
    Допаѓања:
    18.440
    Најснабдено ваикики е деф рамстор, барем за машко бебе. Капитол и сити мол се очај.

На Вереничка, didisi и elcezelce им се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.944
    Допаѓања:
    123.520
    окаиди вчера купував сите бои ги имаш

9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.274
    Допаѓања:
    76.331
    Патичиња во аутлетот доле надвор во Ситимол што е, Мегаспорт, ем фина цена, ем голем избор, зависи и што бројче носи на 1годинка. Ранчиња сум гледала интересни во она до Кеги шус горе во Ситимол, мислам Office plus беше.. а и во Просветно дело мислам би нашла. Хеланки јас имам светло розе, но пред некој месец купено од Окаиди.

10. pile30

pile30 Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    9.448

Хеланчиња имаш во Тила во Капитол во сите бои пред некој ден гледав.
    Ваикики во Рамстор центар е најснабден во Капитол вчера немаше ништо за машко а за девојчиња има голем извор.
    И ранчиња имаш во Капитол Ваикики исто вчера ги загледав но зависи што бараш...Јас имам кутре од Топ Шоп и е топ со 3д ушиња и ноџиња...
    SportVision Kids во Сити Мол види имаат голем избор на патичиња.

На Вереничка и didisi им се допаѓа ова.
  11. sofi2107

sofi2107 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2014
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    5.884
    Искрено Капитол ми е на 5мин од дома и затоа само во тоа Вајкики купувам. Сега очекуваат да им стигне нова роба. Машкиот дел е попразен па се шалат вработените дека е така зашто веројатно све машки дечиња се во Аеродром :D
    Бев и до Сити мол пред некој ден и баш и таму влеговме и искрено еве дел од ципелчиња што ги има овде ( машки ) таму ги немаше. За во Рамстор незнам зашто не сум била во тоа Вајкики непамтам од кога. Али горе доле истата им е роба со исклучок на највеќе неколку парчиња ( вработените така кажуваат ).
    Хеланчиња имаш во Н.Лосиче има еден бутик имаат голем избор на хеланки. Во Бисер исто имаш неколку за деца бутиви исто имаат голем избор.
    Патичиња имаш сега во Кеги шус во Сити молот на рибок, адидас и се прекрасни ( мојов ги има ) удобни и лесни на ноџе за идење ( види на нивната веб страна ). Влошките им се анатомски и многу добри и можеш и само влошка да купиш па да си стаиш на друго патиче ( 100ден ).
    Во Зара исто имаш удобни и фраерски патичиња/кондурчиња ( на веб страната погледни ) и од таму земав. Нивната влошка мислам дека е најдобра ако споредам со останативе моделчиња што ги има од разни брендови и дуќани. Преку 10 пара има јас фанатик сум за ципелки/патики. Баш со Тони ортопедов зборевме пред бекој ден и нагласи дека кога проодуваат и веќе почнуваат да одат не е битен брендот на обувката ама ич, најбитно е да е анатомска ( ортопедска само ако има проблем ) значи она перниче да е мекано и тенко, да е ѓонот мек и кога ќе ја превиткаш лесно да се витка обувката, да е флексибилна кај делот на прстите да се превиткува лесно. На тој начин му е полесно за газење и го оформува стапалцето. Ова само за надвор нели, зашто босо е најдобро да проодува. Можеш и од Кеги имаш топлинки ептен фраерски ( и такви земав ) убаво го држат целото стапалце и се лесни за одење, па и некогаш и со нив и надвор иде и не ти се скапи 790ден се ( види на веб страната ).
    Ранче сега доби за 1виов роденден од Вајкики и навистина е океј ( има простор за повеќе работи да се стават ).
    Се распишав се извинувам. Се надевам помогнав на врсникот на синко :)

12. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.757
    Допаѓања:
    8.843
    Triteks preubav pamuk i kvalitetni.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.836
    Допаѓања:
    109.291
    @Вереничка прееска влегов во Вајкики во Рамстор, катастрофа, имаше по нешто ама како што имаше ствари за девојчиња, за момчиња ни приближно. И многу расфрлано и хаотично :|

На Вереничка и Mia.milicka им се допаѓа ова.
  14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Јас имам приметено за девојчиња најснабден ми е тој Ваикики во Капитол. Сити мол од секогаш бил најслаб, или брзо се троши робата.

А дали некоја видела некое од комплетчињава во некое Ваикики? Или да ме извести ако го види во скоро време? :wasntme:
    Уште ништо не сум нашла за вадење од болница, а желба ми се вакви пантолончиња...

15. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Сити мол и не е убаво среден. Влегов во капитол и еден куп работи ме бендисаа, ама бебе кенкаше и ајт надвор, викам ќе тркнам до с.мол. Едвај најдов нешто! Новите фустанчиња наредени зад зимски јакни и на најдолните рафтови.

@Kitten јас лани за повојница имам земено слично нешто од Ваикики. Би требало да има или допрва да добијат.

На emkaemka, Вереничка и Kitten им се допаѓа ова.
  16. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.836
    Допаѓања:
    109.291
    Вајкики и во Рамстор не е поарен, вчера влегов и се напнав, се испомешано, летно, зимско, на попуст се на куп и си излегов :|

На Вереничка, Kitten и kukla21 им се допаѓа ова.
  17. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Isto i jas poslednite nekolku pati. Nisto ne mozes da vidis so ima. Kje pofatis edno, 10 ke padnat

На Вереничка, pile30, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.272
    Ми требаат црвени чорапчиња, најмало бројче. Случајно да не имате видено по продавниците?

Во Капитол (carter’s, waikiki, tilla) немаше.

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Мими јас од Карамел имам еднобојни. Точно црвени не ама еднобојни без шарки и ми се доапаѓа памукот нивни.
    Да видиш во нивното продавниче на бит пазар.

На Mimmi39 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.836
    Допаѓања:
    109.291
    Од Окаиди имаме ние, ама во комплет одеа со други бои :)

На Mimmi39 му/ѝ се допаѓа ова.