Ќе одам во вторник во Рамстор па ако има ќе ти пишам, ако сакаш и ќе ти зедам па ќе праќаме, не е проблем А ќе видам и за @wannaBeMomma за ранчето, петокот изумив, а мислев да влезам, ама дека набрзинка па не ни влегов во Окаиди Дотур на роба прават обично понеделнички, па таман ќе имам во вторник се на видик
Ај со ред -Каде да најдам розеви хеланчиња за 6м? Она баш светло розе накај пудер - Фини кондурчиња/патиче/ за момче годинка - Ранче исто така за момче/бебе И кој знае (@Ano @kukla21 @sofi2107 ми се чини некоја од вас дискутираше ) каде има поголем избор во Ваикики, во кој мол? Тенкју
Хеланчиња сигурно ќе најдеш во ваикики. За патичиња незнам ,зошто ние наследивме многу патики и не сум купувала, ама веројатно зависи и што очекуваш. Инаку имаш и во спортските дуќани (ние имаме и најк и адидас дури и максовки бр. 16-17), а има и окаиди, чико. Инаку има избор и во ваикики на машки патичиња. Не би знаела кое ваикики е поснабдено зошто јас во последно време влегувам само во ова во капитол и можам за тука да ти кажам дека за момчиња во моментов е штуро (или јас изнакупив се што е интересно па сега нема што да бирам ), а за девојчиња има преубав избор, па сега ќе се преориентирам да купувам за девојчиња, за внуката што ја очекуваме Ранче исто зависи какво сакаш и за која намена. Ние имаме жолти плишано пиле од ваикики, а за внукот последно купував од декатлон од софија, ама од тој тип гледам и во ваикики има. Исто и во окаиди емка имаше купено убаво ранче. Се надевам ти помогнав.
Патичиња во аутлетот доле надвор во Ситимол што е, Мегаспорт, ем фина цена, ем голем избор, зависи и што бројче носи на 1годинка. Ранчиња сум гледала интересни во она до Кеги шус горе во Ситимол, мислам Office plus беше.. а и во Просветно дело мислам би нашла. Хеланки јас имам светло розе, но пред некој месец купено од Окаиди.
Хеланчиња имаш во Тила во Капитол во сите бои пред некој ден гледав. Ваикики во Рамстор центар е најснабден во Капитол вчера немаше ништо за машко а за девојчиња има голем извор. И ранчиња имаш во Капитол Ваикики исто вчера ги загледав но зависи што бараш...Јас имам кутре од Топ Шоп и е топ со 3д ушиња и ноџиња... SportVision Kids во Сити Мол види имаат голем избор на патичиња.
Искрено Капитол ми е на 5мин од дома и затоа само во тоа Вајкики купувам. Сега очекуваат да им стигне нова роба. Машкиот дел е попразен па се шалат вработените дека е така зашто веројатно све машки дечиња се во Аеродром Бев и до Сити мол пред некој ден и баш и таму влеговме и искрено еве дел од ципелчиња што ги има овде ( машки ) таму ги немаше. За во Рамстор незнам зашто не сум била во тоа Вајкики непамтам од кога. Али горе доле истата им е роба со исклучок на највеќе неколку парчиња ( вработените така кажуваат ). Хеланчиња имаш во Н.Лосиче има еден бутик имаат голем избор на хеланки. Во Бисер исто имаш неколку за деца бутиви исто имаат голем избор. Патичиња имаш сега во Кеги шус во Сити молот на рибок, адидас и се прекрасни ( мојов ги има ) удобни и лесни на ноџе за идење ( види на нивната веб страна ). Влошките им се анатомски и многу добри и можеш и само влошка да купиш па да си стаиш на друго патиче ( 100ден ). Во Зара исто имаш удобни и фраерски патичиња/кондурчиња ( на веб страната погледни ) и од таму земав. Нивната влошка мислам дека е најдобра ако споредам со останативе моделчиња што ги има од разни брендови и дуќани. Преку 10 пара има јас фанатик сум за ципелки/патики. Баш со Тони ортопедов зборевме пред бекој ден и нагласи дека кога проодуваат и веќе почнуваат да одат не е битен брендот на обувката ама ич, најбитно е да е анатомска ( ортопедска само ако има проблем ) значи она перниче да е мекано и тенко, да е ѓонот мек и кога ќе ја превиткаш лесно да се витка обувката, да е флексибилна кај делот на прстите да се превиткува лесно. На тој начин му е полесно за газење и го оформува стапалцето. Ова само за надвор нели, зашто босо е најдобро да проодува. Можеш и од Кеги имаш топлинки ептен фраерски ( и такви земав ) убаво го држат целото стапалце и се лесни за одење, па и некогаш и со нив и надвор иде и не ти се скапи 790ден се ( види на веб страната ). Ранче сега доби за 1виов роденден од Вајкики и навистина е океј ( има простор за повеќе работи да се стават ). Се распишав се извинувам. Се надевам помогнав на врсникот на синко
@Вереничка прееска влегов во Вајкики во Рамстор, катастрофа, имаше по нешто ама како што имаше ствари за девојчиња, за момчиња ни приближно. И многу расфрлано и хаотично
Јас имам приметено за девојчиња најснабден ми е тој Ваикики во Капитол. Сити мол од секогаш бил најслаб, или брзо се троши робата. А дали некоја видела некое од комплетчињава во некое Ваикики? Или да ме извести ако го види во скоро време? Уште ништо не сум нашла за вадење од болница, а желба ми се вакви пантолончиња...
Сити мол и не е убаво среден. Влегов во капитол и еден куп работи ме бендисаа, ама бебе кенкаше и ајт надвор, викам ќе тркнам до с.мол. Едвај најдов нешто! Новите фустанчиња наредени зад зимски јакни и на најдолните рафтови. @Kitten јас лани за повојница имам земено слично нешто од Ваикики. Би требало да има или допрва да добијат.
Вајкики и во Рамстор не е поарен, вчера влегов и се напнав, се испомешано, летно, зимско, на попуст се на куп и си излегов
Ми требаат црвени чорапчиња, најмало бројче. Случајно да не имате видено по продавниците? Во Капитол (carter’s, waikiki, tilla) немаше.
Мими јас од Карамел имам еднобојни. Точно црвени не ама еднобојни без шарки и ми се доапаѓа памукот нивни. Да видиш во нивното продавниче на бит пазар.