Искуства некој со Hello baby бутик во Бисер? Како се со цени? Ги гледав на фб онака ми изгледа дека има добра бебешка гардероба, па да знам кога ќе одам во Ск дали вреди да одам и таму.
На мајка ми и е омилена продавница за пазарлук на бебе памукот убав се што донела, цени солидни, па и ниски, избор вика дека има, ама и брзо се троши па има и дефицит на бројчиња/модели/бои
Девојче, ме воодушевуваш. Колку си спремна и посветена на се во врска со бебето. Инаку, најдов шишенца-цуцли на Бит пазар.
Denes bev. Nemase nova roba, se im e sto im ostanalo letno pa aj na popust za da go prodadat. Inaku kvalitet e ok, pamucni, interesni kompletcinja.
Машки фармерчиња светол тексас, ама за мн ситно бебе 4.5 до 5кг? Имам мн убави маички од ваикики ептен ќе одговараат на фармерче ама беблак е многу ситен, тенок а долг тешко му наоѓам ствари. За толку мали бебчиња само памучни комплети наоѓам ко за од болница А голем дечко е веќе 3 месец
Окаиди имаш фармерчиња горе со ластик и плус се стегаа, долу исто со ластиче на ногавичките, па таман ќе дојдат за манекенот
Незнам која од членките прашуваше за црвени чорапчиња, но донеле во Ваикики. Еве едни, но има и со други комбинации.
@Mimmi39 бараше, ама се мислам за од болница за стајлинг на малата сакаше, а веќе помина тој ден ама ако сака сеуште црвенки, ќе види и ќе прати некој да и набави
Mami ne mi teknuva koj imase sandalcinja od ipanema tie ubavite mekite kako gumeni sto se da mi pise iskustvo se mislam da mu kupam ama mi e strav da ne mu se poti nodzeto zosto gumeni
На Ипанема како пштандови имаш во Vero Jumbo, во Зебра, мислам дека сега има и во Сити мол горе кај детските продавници штанд. Во гумените се поти ногата секако. Ние лани имавме на Nike едни долу гума одгоре како платно и често ги перев. Ги купивме за на базен, плажа и слично. Ги носеше само неколку пати на игралиште и морав да ги перам. Годинава таква комбинација на гуам со платно имаме од Champion и мислам дека пак исто ќе биде. Мене таквите не ми се опција за секојдневно носење туку баш за тоа што им е намената (плажа, базен).
Znam kade ima Ipanema redovno kupuvame toplinki nivni Za ovie mislev, ne se za na plaza nego za sekoj den, tie za na plaza se druga guma, ovie se epten meki. Neznam koja clenka pisuvase za niv za da ja tagnam neka pise ako vidi.