Се разочарав од окаиди. Панталончиња кратки ,1.350 ден купени , прво перење на рака пуштање боја и некаде сега бојата е поинтензивна ,некаде побледа ( жолти се)... Се мислам дали да им ги рекламирам
Рекламирај ги,не се малце пари А баш сакав да прашам тука како се со квалитет окаиди,немаме ништо од таму ,гледав имаа некој попуст
Дали имате порачувано од оваа страница?Многу убави ми се гледаат боденцата дури и како маички да ги носи сега.Ме интересира за квалитетот
викаш до тоа е А стварно овие дека жолта осетлива боја, на рака ги поминав и ете ти беља Оф , ич не ми се рекламира, нема да одам изгледа ме нервираат такви работи
Да ти го пратам мм. Одма ќе изрекламира. Ептен сака да се расправа Јас затоа не перам на рака. Сум рекла што не преживува во машина не е за мене
Карши соборна во таа новата зграда (Граве мислам е), гледа на партизанска. Има и едно одма позади пазарчето буњаковец. Ама таму хаос ми се виде.
пренатрпано е , има премногу може затоа -хаос Инаку убаво се наредени и поделени работите. Јас повеќе од таму купував продавачките услужливи , има избор и е живо џабе
Duso, jas koristev I tetra I svedski, ne za dr, bebeto bese pomalecko, od bolnica izlegovme so 2740, pa mi bese strav da ne ja povredam, da ne I napravam nesto na polovinata I so tetrata I svedskite mi bese stegnata, polesna za drzenje vo race, inaku imav cuvstvo deka vo sekoj moment ke ja skrsam, kako zele ja cuvstvuvav. Pozdrav.
Мами , свекрва ми спомна за некои осмици пелени . И таа не знае какви се тие но комшиката и кажала дека ни требаат такви. Сте ги користеле?