Ако ти е за утеха сите жолти пантолончиња што ги купив се такви. И јас многу сакам јака жолта боја ама и на рака и во машина -сите исто. Лани земав од Ваикики, оваа година од ОВС и уште два пара имам од некои локални бутици. Се е иста песна.
Некој што живее во аеродром да ми каже каде можам да купам тритекс боди и шпикозни ? Во некои продавнички кај што има реклама дека имаат роба на тритекс кога прашав немаа ништо .. или ке морам сити мол да факам
Бисер, до Hello baby продавницата што гледа кон Тренд, Стружанка и во пролазот кај Стружанка има уште една продавничка за трикотажа. На Тритекс робата е најефтина во Памук Пале, ја имаш и во Ново Лисиче продавницата, цените на новата колекција се поефтини и од Тритекс, баш вчера бев сегде, купував и споредував.
Јас од Тритекс онлајн си нарачувам од нивната веб страна. Над 1000 ден е бесплатна достава, под 1000 е 100 денари достава.
@DuchessAnn Не знаев дека може да се нарачува онлајн. Супер штом има таква можност @Ambra20 ке проверам попладне во продавничкиве што ми ги посочи . Фала ви
https://www.facebook.com/masaimedos...o4Mp8LnJuiWTR-m7zBZhSV8qCVRH2jQJYtnzjbREAaNRg Попусти на седишта во Маша и медо.
Најискрено не знам дали се поскапи онлајн Тритекс. Обично гледам што е на попуст, а другите и да се поскапи не се замарам, ќе дадам некој денар плус зошто многу мразам шопинг (да изрод сум ), овака ќе си нарачам, и дома пред куќа ми ја носат нарачката.
Da jas poracav vo Juni, i mi stigna za okolu 2.5 nedeli. Moite pratki bea prateni od Holandija (bar taka pisuvase na paketot). Mnogu raboti zemav za malata i za vnuk mi, ali treba malce da pazis so goleminata, na vnuk mi mu naracav komplet za od 6-9 meseci, ali ustvari se golemi kolku za 2godisno dete. Sepak zavisi, za malata nekoi raboti naracav za od 3-6 meseci ali se taman so goleminata. Kako i da e se so mnogu dobar kvalitet. Uste edna rabota, tracking broj mi dadoa pogresen, i mnogu se spori so odgovori customer service, pa moze malce zivci da izgubis dodeka da najdes kaj ti se rabotite. Mene od posta mi se javija koga mi stignaa.
За нарачки над 79$ ти е бесплатна достава, а под 79$ е 15$. Тука можеш да најдеш се за shipping. https://www.patpat.com/delivery
Бамбусовиве сетови ги имам гледано на повеќе места, секаде со различни цени, некаде цените биле скоро 1000. Овие од Електрометал убедливо се најевтини