Jas od Gruper imam kupeno dva seta za bliznacite uste koga pocnaa da jadat. Pa da vi kazam iskreno ne se nekoj kvalitet. Ne gi preporacuvam. Pa sega vie odlucete. Nie imame hipo i buf sakavme majmunce bese potroseno..
Сте нарачувале ли од Thiny baby shop од фб? Имаат ммогубубави дезени на бодиња ама ме знам како им е величината?
Јас еднаш нарачав. Не се лоши, памучни се. Величината таман беше со бројчето, ама таа продава повеќе брендови, па да не те излажам.
Девојки сте знаете ли како им се движат цените во a&m collection... Негде накај бит пазар мислам дека е... Барам некоја ефтина продавница пошто од пусти мерак за купување бебешка гардероба у минус ќе влезам
Хахаха. Не знаев тогаш, мислев 1 евро до 2. Мајка ми ме убедуваше дека сигурно е повеќе ама јас нема шанси и си порачав. После кога отидов и ги видов цените
Само ако земеш повеќе парчиња даваат некоја пониска цена (е сега незнам дали треба да е од исто парче или не, само наслушнав муабет кога бев таму). А вака колку што фрлив поглед набрзина нормални цени има
Pred a&m e dukanot na Caramell. Po preporaka od nekolku feminki denes bev i da bidam iskrena daleku poubavi raboti ima od a&m. Jas iznakupiv raboti choek da ne znae za sto da se odluchi. Go shashardisavme choekot i popust ni dade i epten bese fin.
Ova se del od rabotite, zemav mnogu ama ne gi imam slikani site. Plavo, zolto i zeleno bodi po 100 denari edni. Krem spihozni po 500 denari. Ligavcinja triagolnici po 70 denari. Tetra peleni po 50 denari. Kupiv debelo zimsko kebe po 500 denari. Banjarka/peskirce caramell 500 denari Letno kebence 300 denari Kapcinja po 100 denari Bodinjata na caramell po 200 denari itn. Set so 10 parcinja 1500 denari.
@Lavica2016 само што сакав да ти спомнам за Карамел гледам дека си нашла типот е супер фин, производите ефтини и плус на тоа дава и попуст ако пазариш повеќе.А гледам и нови работи донеле, ме потсети да поминам пак. Јас случајно на крај ја најдов тас продавница откако изнакупував се ама од мерак му докупував
Daa epten zadovolna reche deka ochekuva nova roba taka da sigurno ke pojdam pak. Maz mi me kara deka mnogu sum kupila ama sakam ushte ushte i ushte
Деновиве сакам да одам до Солун, па сакам да прашам како сте задоволни од производите од h&m? Гледам скоро сите ги купувате. Јас добив неколку комплетчиња од таму и ми личат солидно, ама уште ги немам ни перено за да видам какви се. Уште ми е рано за купување, ама веројатно до пораѓај нема да одам пак, па барем некое боденце и шпикозничка си велам да земам. И оној скафандерот како мече што е, имам видено повеќе низ форумов го имаат. Дали воопшто се искористува или за џабе ќе ми е?