Облека за бебе (продавници, попусти, совети)

Discussion in 'Бебе' started by Mayyya, Dec 12, 2012.

1. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Ние зедовме прекрасни чевли баш за зимскиов период на Цицибан, ваков модел само со лепенки и бидејќи сам стои и знае да направи чекор два без држење супер ги прифати. И земајте бр поголем оти мн брзо им растан ножињата а и зимскиов период со подебелки чорапчиња ќе им е супер. За сега малиов супер ги прифати и гази на цело стапало и му се одлична поддршка за стапалото бидејќи се со висок глужд. Топло ги препорачувам.

Attached Files:

2. anata

anata Истакнат член

каде да најдам бебешки патичиња nike или adidas,ама онакви без тврд ѓон меки,бев во сите спортски продавници ама немаше,во converse најдов ама не ни одговараат на врзување +имаме висок риз

3. cecilia

cecilia Популарен член

На интернет?

4. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

meu na bit pazar kaj policijata ima edno dukance megu prvite pobaraj od leva strana ima paticinja First step se vikaat , na lepenki se i odlicni se denovive ke odam da zemam za A, gi probav i samo so niv odi inaku jas 22ka ke zemam bidejki drugite i se mali...

5. nevesta

nevesta Истакнат член

мајки, каде можам да најдам топлинки за 2 месечно бебе, онакви како чорапки само задебелени кај стапалките- со кученце или нешто слично??? едно време ги имаше во џамбо- сега ги нема. :(

6. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Jaс сакам да одам сега до Џамбо да земам чорапчиња и некое боди, само ме бунат таму бројчињата малку.. Ние носиме 80 ама незнам како помали да ми се мерките во Џамбо да не згрешам..

7. Mayyya

Mayyya Популарен член

Ќерка ми летово износи неколку бодиња од Џамбо наменети за 12 месеци, а она летово го почна со 6 месеци, сега е скоро 9 и тие за 12 месеци и се веќе мали. Денес ја местеа есенската гардероба и како што гледав за сега ќе и требаат бодиња од 18 месеци од Џамбо. Ова ќе му дојде колку месеци има бебето - од Џамбо барај дупло бројче. :)
    Јас ќе купам од Стружанка и Тритекс, и така не е многу разлика во цена.

8. nevesta

nevesta Истакнат член

мене ми се погодија од Џамбо во поглед на величина и квалитет, можеби во малите бројчиња нема многу пропусти :) па од око ќе погодиш дали ќе и одговара или не ;)
    туку кажете топлинки кај да најдааааам ;( еве вакви како жолткиве на пример

9. nevesta

nevesta Истакнат член

баш сега пружав алишта и споредив два пара панталончиња купени од Стружанка- едните 56ка, другите 62ка, а потполно се идентични и во должина и во ширина :)

10. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Jaс баш и не сум задоволна од Џамбо бодињата од квалитетот. И малку ми се непрактични зошто не се овараат кај главчето, па мора да му ги навлекувам на синко.
    Еве сега спружав алишта, и ги гледам од Џамбо боденцата сите нешто се растегнале и разобличиле. Нема споредба со другите. Оние пак од TA&HA или flexi не мрднале.

11. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се што ми донесоа од ЏАМБО на бебушка и е мало ,мислам на бодите ,пишува 12 месеци а неа сега на 5 не ја собира :D ,од СТРУЖАНКА земав боди и пижамчиња и презадоволна сум ,имам земано и претходно за поголемата керкичка еве сега и бебчето ги носи од толку перење не попуштиле ниту во боја ниту во големина ,малку е поскапо ама и далеку поквалитетно

Agrona, loki.c9 and SimonaTino like this.
  12. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Јас воопшто не сум задоволна од тритекс. Стружанка супер се.

Agrona likes this.
  13. auroraa

auroraa Популарен член

Каде може да најдам поевтини постелнини за бебешко креветче?? Ми треба само чаршавче за душекот, јорганчето и навлака за перница..

14. Mravce

Mravce Популарен член

Побарај во Стружанка мајка ми ми кажа дека правеле по нарачка си бираш ти каква шара и боја сакаш, она за сестра ми имаше зимано за 600 ден навлака за перниче, чаршавче и оградички, ама најверојатно ти си бираш што сакаш, можеби можеш и без оградички :D , рече дека во таа на Битпазар има и незнам уште која ми ја спомна .

15. jb82

jb82 Популарен член

Кај мене пак обратно, воопшто не сум задоволна од стружанка (све се смалува, нитните пукаат и се одлепуваат, огрубува памукот) додека од тритекс не се мрднати. Две години има и сеуште сме со тритекс.

nevesta likes this.
  16. Mama25

Mama25 Популарен член

Мамички ај помош ми треба за поклон за девојче до 6 години свечено фустанче по можност со тулови и слични тракаташки да биде по масивен а да не е некоја астрономска цена :$ знам дека многу барам ако знае некоја нека пише ,фала

SimonaTino likes this.
  17. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

mama 25 konecno da te procitam,bas vcera te mislev pozz i guski do vas
    Vakvi fustancinja ima na zemski pazar,bit pazar potocno i mislam ne se mnogu skapi

Mama25 likes this.
  18. Mama25

Mama25 Популарен член

Симоничка
    мила поздравче и до вас :* ,многу обврски имав изминатиот период па поретко се уклучував татко ми почина ненадејно и сеуште сум во шок
    да не се многу кичерајски на шенски пазар :D искрено и незнам кај да барам на тезгга некоја посебна или?

19. Delgadina

Delgadina Популарен член

Ние од баба добивме преубава капа (350 мкд) и калци (200 мкд) за зимово од БебеСлинг продавницата во улицата кај ресторан Бравос. Еве ја капата

Attached Files:

Mama25 likes this.
  20. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Баш ми е жал мило
    На женскот пазар кај што се купува материјал за шиење фустани , тука има продавнички се продаваат такви фустани и одела за мали деца
    Золва ми утре оди натака ќе и речам да види дали се убави и цена па ќе ти пишам во инбокс

Mama25 likes this.