Ние зедовме прекрасни чевли баш за зимскиов период на Цицибан, ваков модел само со лепенки и бидејќи сам стои и знае да направи чекор два без држење супер ги прифати. И земајте бр поголем оти мн брзо им растан ножињата а и зимскиов период со подебелки чорапчиња ќе им е супер. За сега малиов супер ги прифати и гази на цело стапало и му се одлична поддршка за стапалото бидејќи се со висок глужд. Топло ги препорачувам.
каде да најдам бебешки патичиња nike или adidas,ама онакви без тврд ѓон меки,бев во сите спортски продавници ама немаше,во converse најдов ама не ни одговараат на врзување +имаме висок риз
meu na bit pazar kaj policijata ima edno dukance megu prvite pobaraj od leva strana ima paticinja First step se vikaat , na lepenki se i odlicni se denovive ke odam da zemam za A, gi probav i samo so niv odi inaku jas 22ka ke zemam bidejki drugite i se mali...
мајки, каде можам да најдам топлинки за 2 месечно бебе, онакви како чорапки само задебелени кај стапалките- со кученце или нешто слично??? едно време ги имаше во џамбо- сега ги нема.
Jaс сакам да одам сега до Џамбо да земам чорапчиња и некое боди, само ме бунат таму бројчињата малку.. Ние носиме 80 ама незнам како помали да ми се мерките во Џамбо да не згрешам..
Ќерка ми летово износи неколку бодиња од Џамбо наменети за 12 месеци, а она летово го почна со 6 месеци, сега е скоро 9 и тие за 12 месеци и се веќе мали. Денес ја местеа есенската гардероба и како што гледав за сега ќе и требаат бодиња од 18 месеци од Џамбо. Ова ќе му дојде колку месеци има бебето - од Џамбо барај дупло бројче. Јас ќе купам од Стружанка и Тритекс, и така не е многу разлика во цена.
мене ми се погодија од Џамбо во поглед на величина и квалитет, можеби во малите бројчиња нема многу пропусти па од око ќе погодиш дали ќе и одговара или не туку кажете топлинки кај да најдааааам еве вакви како жолткиве на пример
баш сега пружав алишта и споредив два пара панталончиња купени од Стружанка- едните 56ка, другите 62ка, а потполно се идентични и во должина и во ширина
Jaс баш и не сум задоволна од Џамбо бодињата од квалитетот. И малку ми се непрактични зошто не се овараат кај главчето, па мора да му ги навлекувам на синко. Еве сега спружав алишта, и ги гледам од Џамбо боденцата сите нешто се растегнале и разобличиле. Нема споредба со другите. Оние пак од TA&HA или flexi не мрднале.
Се што ми донесоа од ЏАМБО на бебушка и е мало ,мислам на бодите ,пишува 12 месеци а неа сега на 5 не ја собира ,од СТРУЖАНКА земав боди и пижамчиња и презадоволна сум ,имам земано и претходно за поголемата керкичка еве сега и бебчето ги носи од толку перење не попуштиле ниту во боја ниту во големина ,малку е поскапо ама и далеку поквалитетно
Каде може да најдам поевтини постелнини за бебешко креветче?? Ми треба само чаршавче за душекот, јорганчето и навлака за перница..
Побарај во Стружанка мајка ми ми кажа дека правеле по нарачка си бираш ти каква шара и боја сакаш, она за сестра ми имаше зимано за 600 ден навлака за перниче, чаршавче и оградички, ама најверојатно ти си бираш што сакаш, можеби можеш и без оградички , рече дека во таа на Битпазар има и незнам уште која ми ја спомна .
Кај мене пак обратно, воопшто не сум задоволна од стружанка (све се смалува, нитните пукаат и се одлепуваат, огрубува памукот) додека од тритекс не се мрднати. Две години има и сеуште сме со тритекс.
Мамички ај помош ми треба за поклон за девојче до 6 години свечено фустанче по можност со тулови и слични тракаташки да биде по масивен а да не е некоја астрономска цена знам дека многу барам ако знае некоја нека пише ,фала
mama 25 konecno da te procitam,bas vcera te mislev pozz i guski do vas Vakvi fustancinja ima na zemski pazar,bit pazar potocno i mislam ne se mnogu skapi
Симоничка Спојлер мила поздравче и до вас ,многу обврски имав изминатиот период па поретко се уклучував татко ми почина ненадејно и сеуште сум во шок да не се многу кичерајски на шенски пазар искрено и незнам кај да барам на тезгга некоја посебна или?
Ние од баба добивме преубава капа (350 мкд) и калци (200 мкд) за зимово од БебеСлинг продавницата во улицата кај ресторан Бравос. Еве ја капата
Баш ми е жал мило На женскот пазар кај што се купува материјал за шиење фустани , тука има продавнички се продаваат такви фустани и одела за мали деца Золва ми утре оди натака ќе и речам да види дали се убави и цена па ќе ти пишам во инбокс