Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Облека за бебе (продавници, попусти, совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од Mayyya, 12 декември 2012.

1. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Ние зедовме прекрасни чевли баш за зимскиов период на Цицибан, ваков модел само со лепенки и бидејќи сам стои и знае да направи чекор два без држење супер ги прифати. И земајте бр поголем оти мн брзо им растан ножињата а и зимскиов период со подебелки чорапчиња ќе им е супер. За сега малиов супер ги прифати и гази на цело стапало и му се одлична поддршка за стапалото бидејќи се со висок глужд. Топло ги препорачувам.

Прикачени фајлови:

2. anata

anata Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    39
    каде да најдам бебешки патичиња nike или adidas,ама онакви без тврд ѓон меки,бев во сите спортски продавници ама немаше,во converse најдов ама не ни одговараат на врзување +имаме висок риз

3. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    На интернет?

4. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    meu na bit pazar kaj policijata ima edno dukance megu prvite pobaraj od leva strana ima paticinja First step se vikaat , na lepenki se i odlicni se denovive ke odam da zemam za A, gi probav i samo so niv odi inaku jas 22ka ke zemam bidejki drugite i se mali...

5. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    мајки, каде можам да најдам топлинки за 2 месечно бебе, онакви како чорапки само задебелени кај стапалките- со кученце или нешто слично??? едно време ги имаше во џамбо- сега ги нема. :(

6. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Jaс сакам да одам сега до Џамбо да земам чорапчиња и некое боди, само ме бунат таму бројчињата малку.. Ние носиме 80 ама незнам како помали да ми се мерките во Џамбо да не згрешам..

7. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    Ќерка ми летово износи неколку бодиња од Џамбо наменети за 12 месеци, а она летово го почна со 6 месеци, сега е скоро 9 и тие за 12 месеци и се веќе мали. Денес ја местеа есенската гардероба и како што гледав за сега ќе и требаат бодиња од 18 месеци од Џамбо. Ова ќе му дојде колку месеци има бебето - од Џамбо барај дупло бројче. :)
    Јас ќе купам од Стружанка и Тритекс, и така не е многу разлика во цена.

8. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    мене ми се погодија од Џамбо во поглед на величина и квалитет, можеби во малите бројчиња нема многу пропусти :) па од око ќе погодиш дали ќе и одговара или не ;)
    туку кажете топлинки кај да најдааааам ;( еве вакви како жолткиве на пример

9. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    баш сега пружав алишта и споредив два пара панталончиња купени од Стружанка- едните 56ка, другите 62ка, а потполно се идентични и во должина и во ширина :)

10. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Jaс баш и не сум задоволна од Џамбо бодињата од квалитетот. И малку ми се непрактични зошто не се овараат кај главчето, па мора да му ги навлекувам на синко.
    Еве сега спружав алишта, и ги гледам од Џамбо боденцата сите нешто се растегнале и разобличиле. Нема споредба со другите. Оние пак од TA&HA или flexi не мрднале.

11. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    Се што ми донесоа од ЏАМБО на бебушка и е мало ,мислам на бодите ,пишува 12 месеци а неа сега на 5 не ја собира :D ,од СТРУЖАНКА земав боди и пижамчиња и презадоволна сум ,имам земано и претходно за поголемата керкичка еве сега и бебчето ги носи од толку перење не попуштиле ниту во боја ниту во големина ,малку е поскапо ама и далеку поквалитетно

На Agrona, loki.c9 и SimonaTino им се допаѓа ова.
  12. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    Јас воопшто не сум задоволна од тритекс. Стружанка супер се.

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  13. auroraa

auroraa Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    843
    Каде може да најдам поевтини постелнини за бебешко креветче?? Ми треба само чаршавче за душекот, јорганчето и навлака за перница..

14. Mravce

Mravce Популарен член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    804
    Побарај во Стружанка мајка ми ми кажа дека правеле по нарачка си бираш ти каква шара и боја сакаш, она за сестра ми имаше зимано за 600 ден навлака за перниче, чаршавче и оградички, ама најверојатно ти си бираш што сакаш, можеби можеш и без оградички :D , рече дека во таа на Битпазар има и незнам уште која ми ја спомна .

15. jb82

jb82 Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    300
    Кај мене пак обратно, воопшто не сум задоволна од стружанка (све се смалува, нитните пукаат и се одлепуваат, огрубува памукот) додека од тритекс не се мрднати. Две години има и сеуште сме со тритекс.

На nevesta му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Мамички ај помош ми треба за поклон за девојче до 6 години свечено фустанче по можност со тулови и слични тракаташки да биде по масивен а да не е некоја астрономска цена :$ знам дека многу барам ако знае некоја нека пише ,фала

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    mama 25 konecno da te procitam,bas vcera te mislev pozz i guski do vas
    Vakvi fustancinja ima na zemski pazar,bit pazar potocno i mislam ne se mnogu skapi

На Mama25 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Симоничка
    мила поздравче и до вас :* ,многу обврски имав изминатиот период па поретко се уклучував татко ми почина ненадејно и сеуште сум во шок
    да не се многу кичерајски на шенски пазар :D искрено и незнам кај да барам на тезгга некоја посебна или?

19. Delgadina

Delgadina Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    391
    Ние од баба добивме преубава капа (350 мкд) и калци (200 мкд) за зимово од БебеСлинг продавницата во улицата кај ресторан Бравос. Еве ја капата

Прикачени фајлови:

• 174997_orig.jpg
      174997_orig.jpg
      Големина на фајлот:
      217,2 KB
      Прегледи:
      204
  20. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Баш ми е жал мило
    На женскот пазар кај што се купува материјал за шиење фустани , тука има продавнички се продаваат такви фустани и одела за мали деца
    Золва ми утре оди натака ќе и речам да види дали се убави и цена па ќе ти пишам во инбокс