Има од 50ка. @milaaa1 ако е зимно дете ќе го искористиш. Мојот се роди крај на Фебруари, почна да се затоплува. Два пати е облечен.
Знам дека е мерак и јас купив ама искрено не го облеков ... дома топло, надвор не одиш којзнае колку... а кога е поголемко и ќе го облечеш и поубаво му стои...
Од бебево 90 посто од алиштата му се од H&M јас од се сум презадоволна. Јас го имав тој белиот скафандер како мече број 68 и го износи бебе. Цела зима шетавме и му го облекував и во количка си го возев. Кога ти е термин?
На 20 ноември ми е термин. Таман ќе ја фатиме цела зима. Е сега се мислам ако купувам кое бројче да купам?
Одлучи сама. Ако земеш 56 ќе го носи првите два месеци. Ако е 62 на почеток ќе му биде големо . Јас имав 56. Ама реков два пати го облеков. А мерак голем.
Бебе е роден 17.11 малечок, имав мече 62ка (да знаеш голем е калапот, немој 68ца случајно да купиш), можеше да го носи по Нова, големко ама ОК беше. Ама бебе склетно, топла зима, па дали 5пати го имам облечено и тоа од мерак, ама и со пусти маки, ти облакаш, тоа вришти И тоа е само за надвор, во кола влагање со него никако, ќе се препоти. На @orhideea е поголемко, пркнат веќе го облакала во старт, ама и она е Австрија, таму е поладно. Мој совет почекај, нека се роди бебе ако ти е потребно ќе купиш/нарачаш, секогаш ги има тие
Како бе, јас го видов на нет. Ај нека го нема да не ми мака ако не го купам. Хахха. А барем има нешто на долги или за џабе се летам јас.
Купи се 62. На почетокот и онака нема многу да излегувате. Инаку овде кај мене ги има цела година. Јас имав мече 68 и друг скафандер 80. Ги искористив и двата. Јас мислам дека калапот им е помал од бројчинава. Мене бебе ми беше облечено по дебели тренерчина под мечето.
Ако си идам јас септември (не сум сигурна) ако сакаш да ти кажам па да ти купам и ќе ти пратам по карго. Знам меракот е многу голем. Погоре наместо купи си 62 сум пишала купи се 62 мислев само на мечето.
Ти благодарам на понудата. Имам време, ќе видам можеби ќе најдам потака. Не сакам да ти стварам обврски. Инаку 56 и 50 купив, се разбравме.
На фб видов дека во тритекс има 50% попуст. Мајки од Скопје каде можам да најдам производи на Тритекс во Скопје? Имаат ли своја продавница?
Има. Отвори на страната на Тритекс ќе ги видиш сите, можеш и онлајн да порачаш. Јас од Молот и Рамстор зимам, имаат таму своја продавница.