Во двата карамел сум била во ој кај полициската тој ден пред 2 г кога се отвараше имаше мн ефтина роба и мн услужни беа ме прашаа до која цена и што барам и пак имаше убав избор. Задоволна сум од двата .
Ете значи јас направив утка во продавницата, се изненадив искрено од цените, посебно тетрите, по 650 ден 10..
^знаеш не се разочарувај некогаш и сами си прават цема зависи како им бил дневниот пазар. Ако немале промет тогаш ги креваат црните секако не ти даваат фискална.
Купив едни шпикозни, пелени, капче и тренерчиња, да не ми биде за џабе одењето. Инаку ептен фраерски работи најдов во Ваикики и во Картерс, само во Картерс е прескапо, а во Ваикики нема многу избор. Ми останаа за купување уште неколку пара шпикозни, капчиња, вреќа за спиење и постелнини, нешто ќе порачам онлајн, нешто ќе ми донесат од х&м.
Мене шпикозните ми се нај не искористена работа .... шо знам мојот како кифла раснеше и за 4 облакања толку беше мада ни 4 пати не беше некое облечено.
Карамел на Дуќанџик Инаку кај нас шарените тетра на Алкалоид се по 80ден низ локлните дуќани. Овие кои во Карамел се 10 за 500 или 650. Па во споредба и 65ден една не е толку лоша цена.
Јас бев натака да го барам овој кај полициската ама не сум сигурна дека влегов во прав дуќан, мислам не Ја поминав станицата и после 30-50метри од спроти видов нешто бебешко и таму влегов, ама имаше секаква роба, не продолжив подоле како кривинка доаѓа си реков ај нема дуќани натака. Можеш да ми опишеш кај е дуќанот на карамел?
Одиш од бебето према полициската. Ја одминуваш полициската и продолжуваш уште по уличката. Од лева страна ќе го видиш
Некој во вип бутик бутел бил? На фб мн убави облеки имаат и ок цени ама не знам во живо а далеку ми е да одам
Еве ја рекламата пред дуќанот, значи нема утка! На 100м после полицијата од лева страна на улицата. @ajaja95 улицава е паралелна со пластичарската, значи одма позади пластичарите.
Хахха леле мајко колку само у некој обичен дуќан сум влегла Бев у тој кај бит пазар па продужив и до овој, али таму кај што влегов имаше многу детски и бебешки работи, расрфрлано ама ги забележав на breeze тренерчиња имаше доста, турски квалитетни ми се, убави многу
Срцка и мене ми е далеку ама појдов минатата недела и исти се работите од сликите само што одма се им се испродало имаше одтанато само големи бројчиња...оди побрзо ако сакаш да одиш или пак прашај ги по фб дали го имаат тоа што го сакаш...сварно се убави работите и доста ефтини
Во wenice на попуст..како се со квалитет нз На други места колку се движат цените не сум прошетала.. ова ефтино е, тамам или скапо??