Пред две години купив зимска јакна за големата, многу убава и дебела, ја износивме две години и ја спакував да остане во наследство за малата Јас сум задоволна. Инаку цената е Ок. Скафандерите што сум ги гледала до сега сите биле отприлика 1800-2000. Нас ни купија од Теско за 20 евра, но мислам дека може и тука да се најде поевтин по маалските бутици. Туку за тие што ги интересира Карамел за бебиња, еве им ја зимската колекција: https://m.facebook.com/CaramellBabyMotherMacedonia/albums/2525252267702911/
Каде да најдам скафандер ? Ваикики гледав по 2200 се , секаде се таа цена отприлика или има нешто поефтино?
Ако ти е за женско бебенце во бутик Вип во Бутел има многу убав розев.Провери и Венис ако си од Скопје сигурно би нашла на Бит Пазар спроти Театарот има бебешки дуќанчиња сигурно сега имаат добиено скафандери.
Потполно се согласувам. Најчудни бројки и квалитет нула. Уште бебе не родено и не испрани шпикозните почнаа да си паѓаат панделките од нив.
А за каде ви треба скафандерот? Јас освен за планина, не знам за каде би го облекла Од кола до дома, за во количка ќебе..
Богами ние знаевме на -5/-10 да шетаме по саат-два зимно време, и кога дуваше не ја спасуваше само зимската навлака на количката, само со ќебе би се смрзнала... Скафандерот си заврши работа, а и често ја носевме на Водно за да не се угушиме во Скопјево смрдливо. Јас си купив скафандер и за малово (првиот ни беше на заем), зашто нема да биде веќе толку мала за шетање, плус и за зимовање. Со скафандер е олеснително да не мора ни хулахопки да се облекуваат на бебе
Ја мојава не можам да ја замислам натунтана. Јас за се по мене се водам. Јас не носам скафандер за шетња. За планина, водно веќе е друго.
2 имам од ваикики и сум презадоволна. не се лепат туфки после перење нема влакненца а се мекани. Нема да зажалиш ако земеш. инаку и јас го облекувам во скафандер кога е минус за шетање. хулахопки нема шанси, лично јас сум против. Над нула само тренерки. Иако е ладно нека циркулираат ноџињата од тоа не се разболува дете. А под нула дефинитивно скафандер. раат си.
Јас уште на две сум дал да купувам скафандер... @kukla21 и јас по мене се водам кога ја облекувам...башка јас по патки на снег одам, во чизми ко закоена се осеќам...Беба осеќам ќе се нервира ко мумија во скафандер
Сега за една недела 5 месеци ќе бидит...во количка до сеа покриена не сум ја возела освен кога ќе заспијат и ја покривав ама мирна си е само рацете обавезно надвор и се...
така. првото зимо малиот беше во скафандер зашто кога го шетав се откриваше. џабе кебе џабе све. наредното зимо (година и некој месец) веќе прооден во превод и да сакам да го покријам не можев зашто веќе трчаше не користевме количка. Мислам дека најубаво е да провериш како ќе реагира. Ако не се открива тогаш немаш потреба од скафандер. Но ако долго ја шеташ и баеги мрда.. може е подобро да земеш наместо да облака по неколку парчиња облека
Здраво женки, мислам дека баш на темава се коментираше за карамел продавницата, па денес бев ама не работеше. Е сега, одејќи накај кола поминав и ја видов продавницата што една членка ја збореше кај театарот шѕо држела роба на карамел и на други турски фирми. И да бидам искрена стварно имаше убави работи, вклучувајќи и дел од новата колекција на карамел, ама малку по солени им беа цените за разлика од другиот дуќан кај што имав претходно купувано, па и од тука разбирам ако некоја членка ја утнала продавницата.
^^ јас ќе почекам дали ќе стигне зима како полани ако има и со скафандер и ќебе ќе се шета Ама ако е зима како лани ќебе ќе заврши работа