Ни бебе мое не трпи ќебе ако не му е ладно, одма тегне со раце и клоца, ама ако му е ладно и рачињата ако му ги покријам не ги вади Едит: @LiliBoz мене од таа зима и траума ми остана
Здраво, дали некој има нарачувано преку интернет од baby shopp (имаат и фб и инстаграм). Гледам со цени се ок, само не знам за квалитет како се
Истите работи ги гледав по скоро сите локални продавнички ама со многу пониски цени, ми се допадна едно комплетче на странава беше 1100 ден, во продавница во мојот град истото го купив за 600..
Ние првото зимо со скафандер го поминавме и бебе носев плус 2 пати на зимовање. Првиот од х&м беше топ, мек топол. Тој го надрасна па земав од вајкики ама не беше баш убав квалитет. Дир бевме лани на зимовање во Лидл начекав скафандери и купив за оваа година да има. Ако сте во можност х&м има најубави.
Јас немам многу работи ама се што сум купила ми се покажало квалитетно, мн .се услужливи , ми сњ случувало на ФБ да им пишам за нешто да ми причуваат и немало проблем Може слика од кој од х&м носевте? На слика ми личеа тенки, баш убаво што сподели искуство
Цела облека ми е спакувана, но овој истиов го имавме. Внатре е со крзно толку е мек и топол што бебе и ми се потеше. За годинава тој што го земав од лидл е потекок си викав дете ќе оди ќе и биде таман, под скафандер убаво облечена.
https://kupinapopust.mk/deal/index/...-so-tekst-boјa-i-golemina-po-vash-izbor-14672 Некој мислам бараше
Zenski ako moze da mi kazete ceni na bebetto i caramel sporedeno so hm waikiki okaidi itn kako im se cenite? Posleden pat na bit pazar vo bebetto sum bila pred 4 godini, stvarno ne se sekjavam
Можат да се израмнат со цените во Ваикики, сепак се турски брендови. ХМ е за нијанса поскап, Окаиди уште поскап.
Zenski uste nesto, koj ima poubavi raboti, pogolem izbor, po ne nakindzureni, caramell ili bebetto? Moze ke ispadne nekoj bizMis od muabetov na kraj
И двете се ненакинџурени. Тоа што збориме ние за тоа дека во карамел има такви со шљокици и сл. Е што во дуќанот држат и друга роба, па тие се.. а бе нема збор да се опишат какви се.
Na net barav da vidam kakvi kolekcii imaat, pa kompleti najdov za od bolnica so kruni prince i princess itn I vikam cek da si prasam. Fala ti. Dobro normalno e da l'šti se, turska roba e sepak Ako bide nesto od biznisot, ve kanam na otvaranje so karta avionska so se