За тие што баравте производи на Џорџ, еве овде имаат бодиња и мислам дека се со ок цена. Позз Tiny Baby Shop барајте на фб
Сакам да прашам како сте задоволни од брендот на лидл Лупилу. Гледам во новиот каталог има голем избор со доста солидни цени. Некоја мамичка еднаш ги фалеше, па да знам дали да си купам. И гледам најмало бројче се од 62. Отприлика на колку месеци му е точна таа должина на бебе? Да не земам нешто зимско, а да му е точно дури на пролет.
Јас сум задоволна, имам неколку бодиња и тетра пелени. Меки се убав памук. Не ми се имаат собрано ни раширено Мислам бројчето ќе ти одговара кога ќе има 2-3 месеци, зависи од бебето
https://www.facebook.com/Trifantino-310560146062969/ Има некоја од тука порачано оградици? Како сте задоволни?
Јас ја нарачав од таму. Пратив слика каква сакам и иста ми ја направи, дури и поубава. Препорачувам !
Исто и јас сум задоволна користам од старт доста облека од лидл на Лупилу за малата и се е супер , ни се смалило ни олитело , и уште и зимам Незн кој каталог гледаш , во герм сега има мн убави мекани работи и плишени па исцело едни како меченца , еднорози и мн др Има и од 56/62 бројки обично некои и така одат , брзо ќе го достаса тоа бројче ..
Од грчкиот Лидел купив јас. Баш зедов такви како меченца и шпикозни и палте 62 број. Ама сега кога го гледам бебе ми изгледа дека дури на пролет ќе му се точни. Иако не се родо толку мало, 3350 грама. Ама сите ми велат дека брзо растат.
Вреќи за спиење не многу дебели ама обавеЗно со ракави. На повеќе места кај што прашав над година им се повеќето. Убава вечер срцли :
Во Рамстор, вреќички за спиење за бебе од 0 до 6 месеци и од 6 до 36 месеци...по 300 ден, плишани, меки мн убави...со поени ја купив за само 17 ден