Кажете друга продавница освен суперстејси пошо ниишто не ми фати око.А сеа на Спорт Вижн коа отворив па срце ме фати.По Стружанка такви некои нема нешто? Или негде кај што ќе најдам асален градник.Хеланки би зела и нешто полабаво
Хеланки убави од Ваикики имам земено за 800, само што нема многу избор, само црни со некои минимум дезени. Ама еве две години ги носам и перам и уште се супер, лесни за носење, башка непровидни се коа ќе се наведнеш/клекнеш Во Стружанка не знам дали има, а еве во СФ тие не се непровидни, иначе се удобни онака за по дома само, имам едни земено, не се скапи. Евентуално во Ранерс види, мислам имаше поевтини. Исто во 3МСпортекс кај Борис Трајковски види, цените се океј, хеланките не знам. За градник имам земено од Џамбо, повеќе е отворен, ама за под маица го носам. Исто имам еден земено од оние ред стар за долна облека што не е ептен фенси спортски ама врши работа А имам гледано спортски во Њу Јоркер околу 500-600 пред неколку месеци, ако ги има уште. По спортските продавници ми се скапи.
Феминки, со ДД корпи од каде купувате спортски градници? пробував хл величина ама јок, течат од страните … после 3деца како слајм ми се да си ги присоберам некако барем на вежбање
И мене ме интересира.досега за да не ме болат дури вежбам ( трчање и скокакње посебно ) одоздола носам обичен градник и над него спортски да ме стега.
Devojki, znaete li kade mozam da kupam setovi/sorcevi za vo teretana, a da ne se izgor cenite pr ko vo polleo…pls ako znaete kazete