Обавезно спортски градник,некое лесно маиче кое нема да ме стега,хеланки или тренерки.Патичиња лесни и вежбај.
Па најчесто вежбам по опрема за на ФЗО(бела широка блуза, црни хеланки и старки). Во теретана не одам, а на патека ептен ретко и носам тренерки и патики за трчање.
Знае некоја кај има такви подлоги за вежбање пилатес (како престилки) овде во Скопје? И коа цена се отприлика..?
Мојата е од Хубо Маркет, околу 200 денари беше. Другарка ми има од базаро, 350, и нејзината е далеку подобра. По спортските продавници има ама се многу поскапи. А имам на јога гледано многу девојки си носат престилки, од оние што се ставаат во веце, се продаваат на метар и ќе си купиш колку што ти треба (ама објаснив хахаха).
Дали имате посебна облека на која намената и е само за вежбање или носите нешто старо? Имам посебна облека за вежбање. Обавежно носам хеланки или тренерки, маица и од горе дуксерка (дуксерката кога сум на планина и сл. ). Дали внимавате патиките да се специјални за вежбање или си носите какви имате дома? Со тие од град неможам да вежбам, бидејќи ни малку не се удобни. Имам Најк. Дали ја разликувате облеката кога вежбате дома, во теретана и на патека? Секогаш значи носам хеланки или тренерки и маица. П.С.: Косата секогаш ми е фатена во репче или пунџа.
Зависи кога како.Јас летно време си имам посебна облека.Дома кога вежбав си носев хеланки и секако спортски градник.Сега моментално,т.е пред 3 дена кога пак почнав после подолго време си вежбам на боди по дома.Така ми е најудобно...
Дали имате посебна облека на која намената и е само за вежбање или носите нешто старо? Имам хеланки и неколку спортски маици кои ми се исклучиво за вежбање. (Не сакам да ги арчам сите ) Дали внимавате патиките да се специјални за вежбање или си носите какви имате дома? Имам адидас патики, старите патики ми се за вежбање, новите за шетање. И така во круг. Дали ја разликувате облеката кога вежбате дома, во теретана и на патека? За дома носам нешто поветво. За теретана гледам да сум малку поубаво облечена, да не одам како партал (ова кога одев на фитнес), а за на патека или во природа си носам тренерки, онака да сум средена, бидејќи сепак се движам низ јавност (не сакам да сум разбацана како некои).
Имам читано дека облеката за вежбање би требало да биде црвена, како по инспиранивна боја, а инаку бежбам со облека кава што имам (немам специјална облека ) најчесто хеланки или тренерки со маица по кратки ракави. Вежбам дома така што патики не ми се потребни
Кога вежбам дома носам спортски градник,куси панталончиња,и обавезно спортски патики.. ако не ги носам,многу ми се лизгаат нозете па затоа морам. Кога сум надвор истите панталончиња,но овојпат и дуксер.