За дома - кратки хеланки и спортски градник, маичка по прерамки (со кратки ракави или недај Боже долги ракави, дуксер никако), патики за трчање (наменети за таа намена) и обавезно меки гаќи и чорапи. За надвор - тренерки, спортски градник, маичка по прерамки (ако е многу ладно и горниот дел од тренерката) и другото е исто. И косата ми е секогаш во репче, со мала црна трака, затоа што не би можела да поднесам да ми се лепи по лицето. Инаку имам посебна облека, не ја носам истата за друга намена. Во моментов имам 3-4 пара хеланки, 6-7 маички, 2 градника, 2 пара тренерки и си ги комбинирам.
Носам хеланки и некоја памучна маичка на кратки, одбирам некоја на која не се познава коа ќе се испотам. А патиките ми се најобични спортски ама не се некои специјални за вежбање. Кога ги купив ги носев секојдневно ама сега дека остареа и ми се само за вежбање. Косата во високо репче ја фаќам. и тоа е тоа
Хеланки и некоја памучна маичка До мене обавезно стојат резервни хеланки и маичка, за кога ќе се испотам премногу, да се преслечам и да си продолжам со вежбање Косата секогаш ми е во репче А за надвор носам тренерки и дуксер, и патики кои ги користам за низ дома
За фитнес дома носам памучни шорцеви, спортски градник и некои меки чорапчиња И косата во пунџа пошто ми е долга и ми смета
Зависи кога како. Некогаш вежбам во хеланки, некогаш во тренерки. И обавезно патики и маичка. Косата секогаш врзана во реп.
Удобни памучни хеланки, маичка на кратки ракави - не многу тесна, дуксерка и патики: досега носев платнени адидас, ама ќе се префрлам на кожни рибок. Ниски, се разбира. Косата во високо репче, со две три шноли.
Коса во репче или пунџа, долни тренерки тегет и црни, со 2-3 маици (сини), и 2 дуксерки. Патиките ми се едни за вежбање, па комбинирам.
Хеланки или тренерки(кога е поладно),шорц(кога е потопло). Бела блуза со кратки ракави И имам 3пара патики за вежбање па секогаш со разни вежбам Косата некогаш во реп некогаш пуштена и мислам тоа е
Најчесто одам по тренерки со некоја блуза горе,но некогаш и во хеланки.Но сепак тоа да е нешто комотно,немам намера ем да се мачам со вежбање ем со стегнати панталони и сл.
Вежбам во тренерки (и горен дел оти секогаш ми е ладно ), мајца на кратки одоздоле, некои постари патики и косата во реп.
Да не знае некој каде у Најк можам да ги најдам оние маичките за вежбање незнам како се викаат тие кратки со Nike знакче и колку чинат отприлика?
Јас купив многу убав градник за 350 денари од X-Intima, има во трговски и Буњаковец. Многу е добар, напред има корпи кои не се баш како останатите градници, тврди ама сепак многу удобни, а назад е како рамбовка е. Ми се допаѓа што нема за закопчување никаде, нема никакви метални делови и слично. Идеален за вежбање. Вака нешто изгледа од назад: А исто така имам и од пазар еден, и тој не е лош. 150 денари беше мислам. Ваков е:
Јас вежбам со косата во репче(нормално ), бела маица по кратки ракави и тренерки или евентуално хеланки.