А што според тебе е спортски градник? Беби долите немаат корпи, туку се како маички со ластик под градите. И двата што ги споделив имаат корпи и тврд дел напред. Девојчето си праша, сакав да и излезам во пресрет, да помогнам ако можам. Според мене, а и остатокот од светот, тие се спортски градници. Па и беби долите на некој начин се спортски градници, само што немаат потпора напред. Пиши на google сакаш на македонски, сакаш на англиски - спортски градник, вакви ќе ти излезат спортски градник Оди во адидас, најк итн, побарај спортски градник, вакви ќе ти покажат, само нормално многу се скапи.
Pamucna maica so helanki a ponekogas i trenerki i normalno patiki od konvers mi se no nekako nemise udobni sega ke si kupam novi specijalno za vezbanje i gradnik [mod-kirilica:19dkz539][/mod-kirilica:19dkz539]
Вежбам во хеланки и памучна маичка, а трчам во пошироки долен дел тренерки, памучна блуза, и одозгора дуксер
Кога вежбам дома: Тесни хеланки, за да не ми паднат Кратка широка маица за да си го гледам мешето Кога вежбам надвор т.е. накај Кнежје кога се возам или одам: Тренерки и широка маичка и стари патики
Кога станува збор за спортска опрема не штедам, битно ми е да ми се допаѓа и да биде удобна. Наjудобните хеланки што ги имам ми се од Пума и стварно вредат, пери носи и како нови се. Имам и спортски градник, ама сакам и нов да купам. Додека вежбам носам памучни маици, без ракави наjчесто. Сега да начекам попуст некој и ќе се подновам со уште некое парче, за дополнителна мотивациjа.
helanki ama ne onie od sutka -_- nego ubavi stegnati ... rambovka obavezno isto taka nekoj brend kako nike adidas puma itn... sportski patiki koi se udobni i tolku....
Луџе да прашам јас нешто Има ли некој на кеј да трча по спортски градник и дали би трчале по него и по дуксер?
Скоро секогаш носам црни хеланки до колена и розева или сина маица. Оваа комбинација ми е најмотивирачка
Секогаш носам лесна облека која овозможува комфор при движењето. Нешто како на сликата подолу, само не преферирам розеви нијанси. Ако е студено, или ако правам подолга пауза меѓу вежбите, облекувам блузон.
Си купувам најобични еднобојни маички и рамбовки кога ќе начекам попуст, важно ми е само да се памучни и тесни. А долу, обични хеланки. Повеќето ми се од Бершка/Пул&Бер/Тејли Веил, и имам само едни поквалитетни од Адидас
Девојчиња, има некој видено како се движат цените на спортските градници од најк и кај се најевтини? Може и од некој аутлет, не ми е гајле дали се нова колекција. Исто така, во што вежбате јога? Или ми е премногу ладно, или претопло
crimson спортските градници се од 1000 па нагоре. На Најки држат многу цена. Памучните се малку поевтини. Има и на адидас ама отприлика таа си е цената 1200 во аутлетите во Б. Трајковски. Евтин спортски градник, од 10-15 евра на распродажбите на H&M можно е да се најде... Генерално, во Македонија, тешко да се најде поевтино од 1000 денари. Мене лично ме мотивира самата облека за вежбање. Па си дозволувам и поскапи парчиња. Досега се исплателе сите, посебно хеланките и маичките на најки ги носам до две години (со оглед на тоа што 3-4 пати неделно вежбам) и ги перам после секое второ носење - си го отслужуваат своето...