Зошто овие деца ме потсетуваат на Кери Бредшо и нејзините пријателки кога биле мали http://4.bp.blogspot.com/_Rf-QLmW-Fb8/TIfoFwWvU5I/AAAAAAAAAfY/oHL6Lo2h0WE/s1600 /zara+kids.jpg
Цел мој живот викам дека бебенцињата имаат мнн убав избор на алишта и баш ми е мака некогаш ко за нив има ама баш све .. За нас помаку.. Сакам да се расположиме малку и да си ја видиме иновативноста во она што се нуди за овие ангелчиња... Па да ја почнеме неколку слики од мене
Мода за Бебиња-слики Убава тема Има еден куп вакви во интернет за онлајн нарачка. Сакам да си нарачам, но немам многу доверба во интернет продавници, дали ќе ми стигне, дали не, а се ефтини (по 1-2 е) и оригинални Спојлер Такво имаме, но е посебно горно и долно. Слатки се со ушенца... Спојлер Ова е ногу јако и би сакала да најдам во бебешките продавници во Скопје. Ако некој знае каде има такво или бар слично на тоа, молам да ми каже Спојлер Таква слична шапка видов на зелен пазар случајно. Има со кученце или меченце. Многу се слатки, нисмал дека беа по 200 или 250 ден. Не сум сигурна. Спојлер И тоа прекрасно бебче за накрај. Шарено, весело и слатко А, и пропуштив нешто смешно:
Мода за Бебиња-слики здраво пак од мене ако си имаш некој кој е во Бугарија оние плишаните -мечиња ги има во Лидл...порачај си или нека ти купат или ти прошетај се до Софија или каде и да е... хихи