Ајде тука да се обидам да ве прашам може ќе примети некоја. Бендисав едни патичиња бебешки за моево шмизле, ама не знам каде ги има. Ги видов во каталог на Локо Кроко но немаат бела боја во помали броеви, само над 22. Станува збор за овој модел на кондурче а имам видено и други дечиња со овој модел така да сум сигурна дека ги има и на други места. Ако сте ги виделе или имате купено вакви, ве молам посочете ми каде да си купам и јас.
Одвај чекам да имам деца, сакам момче и девојче, близначиња. Ми се допаѓа идејата да бидат модерни мали деца, на кои многу мајки би се огледале и ми побарале помош. Се воодушевувам на родители кои знаат како да го облечат своето малечко, погодно за временските услови, погодно за возраста. Наредниот месец сме кумови, мислам дека добро ќе ми дојде темава. Кумството го прифативме како добра работа, луѓето се навистина пријатни и расположени за забава, а и не се многу старовремски во врска со обичаите. Ќе постирам комбинации од мали деца, не парчиња облека, за идните мајки или сегашните да црпат инспирација.