Темата е отворена за бремените мајки,и тие да бидат во тренд и во чекор со модата,па ајде мамички и вие можете да ставате сликички за тоа како сакате да изгледате и како да се облекувате во вашите труднички денови:
девојки сакав да ви кажам дека кога ќе бидам јас идната мајка,ќе си се сликам и ќе ви ставм слика од мене со меше..леле колку сакам да бидам мамичка....знам малку може ќе ми се деформира телото ама паќ се вратам со голем труд во истата форма....
Трудница во штикли а ха, само пробајте да видите како е. Супер се моделите само не ми се допаѓаат штиклите што ги носат. Добро знам дека е монтажа, ама на толкав стомак, не верувам дека може да се носат штикли
зошто незгодно ли е....јас па многу сакам кога ќе бидам бремена да си нодам штикили многу ми е секси....едвај чекам...ќе издржам многу многу сакам да имам такво меше,и да бидам слатко облечена
Многу е незгодно, после 3 -от месец од бременоста тешко, почнуваат да ти отекуваат нозете а и поради безбедност да не се сопнеш . Можда и ке можеш, на почетокот од бременоста ДА ама после не верувам и дека ке сакаш