Види и на оваа страна има убави работи, ама мислам дека не се баш сите за трудници, туку продаваат поширочки модели на фустанчиња и блузи кои можеш да ги најдеш и во други обични продавници. https://www.facebook.com/Nena-Exclusive-Maternity-498822586957706/ Јас си изнакупив поширочки модели на фустанчиња што не се за трудници, купив два пара пантолони класични со раб за на работа и плус место за мешенце од H&M и еден пар фармерки од ваикики. Иако сум во 12та недела веќе ми се познава меше и несакам да се стегам во обични фармерки..
Јас сум уште во истата облека, само 5-6 маички што купив пошироки, надолу истите панталони си ги носам уште Барем за облека не се истрошив многу де
Јас си барам хеланки за трудници и фустанчиња некои сеа за летово инаку друго скоро се ме собира сега за сега но сакам да сум си комотна а и свадби се ближат доста летово па ќе мора да се докупи и супер што има и на други места работи за нас баш ќе прошетам и видам.
На фб барај Urban Fashion имаат кратки и долги хеланки за трудници, по 250ден. Јас си порачав еден пар долги, сеуште ги чекам да стигнат, ако се убави и комотни да знам да купувам и од кратките барем за сега по жешково.
Зависи кој месец си. Јас пред три години си купив ид Џамбо еден број поголем од тој што носам и супер ми стоеа а 6 месец бев.
Немам ништо со закопчување, све се панталони со ластик и шалвари За фармерките не се ни потрудив одма ги спакував за наредна зима Ми стигнаа хеланките од Урбан, жениии абе катастрофа се да не се зезнете и вие ко мене.Ко вреќа да облеков,морам да ги носам на теснење оти на ништо не личам во нив
Јас барам вакво нешто, дводелен а да го покрива стомакот маичката, дека едноделниот е ризичен со долниот дел
Вчера во ваикики си купив мн убави 3/4 хеланки за 400 ден и маичка/кошулка 800 ден. Имаше убави фармерки по 650ден на попуст ама не си најдов бројче но ако носите бр 40, 42 или 44 обавезно одете да си купите
А имаат ли долги хеланки никако да си најдам се во фармерки и панталони сум на работа.И купаќи за трудници исто другарка ми бара никако да најде па дали случајно виде дали донеле во ваикики?
Хеланки видов само 3/4, долги барав но не најдов. Фармерки имаше неколку модели, цени 650/990/1190/1390 ден. Пантолони видов црни летни како ленени, од колената надолу расечени (малку чудни беа) Шалвари/шарени лесни пантолони имаше по 700-1000 ден. Тегет пантолони тени по 700 ден. Фустани долги по 1200-1500 ден, кратки 600-1300. Купаќи не видов никакви.
Сум нашла купаќи, не се официјално труднички ама се маичка купаќа и долен висок дел, феноменални се од x-intima во Т.Ц.Бисер приземје, 890 мкд, презадоволна!