Штом одиш и трета смена верувам дека ти треба. Јас протуркав зима откопчана, но пак јакната ме собираше цел јануари. Февруари беше топол, одев со кожно јакниче, а март фати снег ама мене ме удрија жештини Одев само со џемпер и откопчан капут.
Си порачав од хеланките од Urbanfashion и денес ми стигнаа. Супер се за низ дома, убав подебел материјал. Купив 2 пара по 250 ден беа, ви ги препорачувам
Има јакни во бутик за трудници ева,во т.ц бисер и т.ц буњаковец,јас си земав многу е убава Ги следам на фб,објавиле дека има новогодишен попуст сега
Палто или зимска јакна? Јас земав од бисер прошла недела зимска јакна од под гради е како звонче форма ,под гради од внатре има ластик за стегање и по потреба може да се потстега да не биде класична трудничка да можам и да си ја носам понатаму.Побарај по град секаде има такви јакни види и во еуро азија .
Ваква е мојата,има и патент за поширока ако ти треба,а можеш да ја носиш и понатака кога ќе се породиш,многу е функционална,топ е
@Iki lepi имаат новогодишен попуст во Ева? Утре доаѓам во Скопје, сакав да си купам фармерки и памучни блузи, или џемпери
На Фб го имаат објавено следново ПОЧИТУВАНИ ИДНИ МАМИЧКИ ПОВЕЛЕТЕ НА ПРЕКРАСНАТА НОВОГОДИШНА ПОНУДА..... ✴️КУПЕТЕ ГО ПРВИОТ ПРОИЗВОД СО 10% ✴️ВТОРИОТ ПРОИЗВОД СО 15% ✴️ТРЕТИОТ ПРОИЗВОД СО 20%
Да имаат,јас си земав и џемпер за доење,има убави работи,золва ми е со втора бременост се од таму купува,отиди ѕирни се,стварно се добри