Некако сон не ме фаќа, па да си прашам додека мислам: градници за доење специјални купувавте? Од каде? И кога е најдобро да се купат, во 9ти или и порано може? Само Сара фешн не ми ги спомнувајте, од таму ништо од градници не ми се погодува...
Преубави ми беа на х&м, ако имаш кој да ти донесе. Имав едни и на лидл, есмара , исто се погодија. За почеток купив од стружанка, на нбб.
Јас сега купив како спортски градници од џамбо со потпунки има ептен различни модели од 200ден па нагоре. И вака гледам дека се ептен еластични и лесно можам да го подотворам. Во V облик се и длабоко деколте. Мислам дека со тие ќе пробам ако не бива тогаш ќе барам. Некако не ми се даваат по 1300-1400 ден на градник и сигурно ќе требаат бар 2 пара. Златен алиекспрес по 5-6$ има со корпи убави ама ништо ми нема стигнато годинава. Ако наидеш на нешто поевтино и асално сподели
Земав во ваикики исто 700 ден беа. Многу се убави меки и лесни со додатни ластици. Гледам донеле и подебелки и панталони и фармерки за вас во зима што ќе ви требаат
Освен пижами што се со горно на копчиња спавачи немаа ниту маички ниту градници...се врткав ама ништо такво не видов
Во сити мол бев таа во рамстор го нема делот со постелнини пешкирчиња бањарки (бар ја не го видов во рамстор) ептен им се убави само уште нема ништо ново. Чекав некок ќебенца да донесат за покривање.
Женски од кој месец почнавте да купувате трудничка облека? Веќе сум 12та недела а почнаа фармерките и пантолоните да не ме собираат, а некако ми е рано за специјални труднички пантолони
јас немам ништо трудничко купено, а веќе сум на праг на 6-ти месец. фармерки немам носено од пред корона, панталони со патент за на работа ме собираа до кај 4-ти месец, а после тоа терам со фустани и сукњи и се надевам сукњиве ќе ме послужат до крај. широки, до под колена, со ластик над стомак. пижами и широки маици му крадам на мм. и кога ќе залади планирам да му ги користам тренерките и блузоните.
Имам проблем што немам ниеден фустан и сукња за на работа, цел живот сум во фармерки и пантолони хахаха
Jac купив во 16 недела, иако тогаш уште ме копчаа фармерките но веќе ме стегаа во стомакот. Ако веќе почнуваат да те стегаат време е да си купиш, нема зошто да е рано.
Јас во 12та недела така ми се поду стомакот и на работа откопчани панталони одозгора каиш дури се снајдев да купам. Ја завршив на боловање инаку д а продолжев да одам на работа ќе почнев тогаш да купувам. Оди си во ваикики имап еден куп избор на панталони фармерки хеланки фустани
Во мега фешн има градници за доење, два во пакет се 700. За по дома се добри, меки како беби дол, без жица, колку да имате нешто да држи влошки за гради. Во сара фешн има 700 денари со жица, ама не е нешто квалитетен, јас само за надвор го носам. Во пенти во сити мол има 1100 или колку беше, без жица ама црст и добар за надвор затоа што е дебел и нема да се познаваат пупките.
Баш кликнав да видам за хеланки дали сте збореле и друга облека. Летово го минав у фустани и ок ми беше. Ама сакам за сезонава што иде хеланки и панталони, фармерки да си најдам, да не сум и зимно време со фустани само и мака да мачам со облекување хулахопки. Не знаев дека во Ваикики имало. Се надевам уште има. Ќе поминам денес утре баш. Маица, туника и хеланки рулс. Па и со лубеница стомак)
Има преубави во Ваикики, а исто има и во она Кали. Купив хеланки преубави труднички за 300 и нешто денари од тоа Кали
кога зема хеланки од Кали , барав низ објавите нивни немож да видам , скоро имаа објавено фармерки труднички 600д беа во Кали