Уфф ваикики една кошула трудничка си купив за 1000 денари, ја носам 3 месеци, фармерките и хеланките исто по 500 ден се изнаносив.
Да си се пожалам,какво разочарување,цело Скопје го превртев по моловиве,Ваикики летни маици има за трудници...ај може ќе извадат по долги во јули,а може и не.Имаше само некои кошули и фустани,со коронава само тоа ни треба хммм...многу сме заостанати 2020 година не може човек да се облече,страшно. Инаку земав многу убави хеланки ај да ги речам од Ева во Буњаковец,не се проѕирни и не се тенки преудобни,на некоја ако и требаат да знае,и една блузичка по долги обична црна. Во секој случај избор тапа,црни плафон,срамота сме невидена.
Јас од Персин си нарачав два пара, број 46, таман ми се, и горе на стомакот убВо држат и еластични се. Ма и 48 би нарачала ама ќе ми висат
Ги видов, не се лоши, класика хеланка. Само дали ке го погодам бројот, ма да те видов у скриено катче, тука негде сме со мешињата
Јас се мислам за зимско палто... Капути имам, можам да носам откопчен со шал, ама за монтка некоја се мислам. Меше веќе е големо, бремена до април здравје.. Морам да купам нешто што ќе ме собере. Препорака?
Да не се потрошиле? Струга во Ваикики извадија зимски уште октомври, џемпери, фармерки, хеланки, тренерки се со тоа парчето горе.
Леле не знам,јас многу се разочарав. А бев и во Сити мол и во Капитол и во Рамстор... Може да се потрошиле не викам не. А фармерки имаше и фармерките им се супер. Ај да не ги разочарувам тоа може уште денес да е дополнето не се знае...
Види пак посети ги Ваикики, ете и на страната ко ќе бараш во "search" >maternity< има разни џемпери и тн
Jas planiram od maz mi da zemam. I onaka ne iskacam nigde, rab od doma so koronava i nisto ne mi se kupuva. Moze nekoj par helanki,pantaloni koga nema da me soberat veke moite trenerki. Bluzoni i jakna se od maz mi
Веќе носам негова, ама мора да купам некаква, предолго е до април во машка јакна да шетам. Гледав една во Ева во буњаковец па се мислам дали да ја земам..