Јас ги видов јакните во Ева,баш се убави. Јас пошто никаде не одам не ми се даваат пари за јакна,а инаку убави се модерни,не се теткински
Јас јакна купив во Зара малку подолга, ама едем број поголем М број, не трудничка, да можам и после да ја носам. Ја носам така отворена не закопчана. Имаше доста труднички, ама не ми се даваа пари, ама јас сум при крај со бременоста. Е сега ако треба 3 месеци да се носи во зима, подобро да се закопчува, ќе ви помрзне стомакот иначе.
Исто се мислам и јас имам нова јакна од претходната сезона малку користена, а сега за малку не ми се закопчува. Се мислам дали да купам нова или не инаку при крај сум со бременоста. Не ми се фрлаат џабе пари.
Јас купив хеланки од Ева, воопшто не се добри, на почетокот беа ок сега како расте меше не се, горниот дел каде што завршуваат е ластик, и нема подесување и веќе еве во 5ти месец ме стега, кога ќе ги соблечам се познава црвено, а не смее. Фармерки купив од ваикики и тоа не ми се погодија , тие не ме стегаат но не се ич удобни за носење, нон стоп осеќам како да сум смкната , дали ми се големи незнам... Најмалото бројче го земав, широки ми беа ги теснев, ама проблемот е кај појасот, таму не се удобни а и тие немаат копчиња за подесувања... Мм ми вика колку пари толку музика, 500 денари ги купив Сега си носам најобични хеланки и не ги кревам до горе, до под меше си ги оставам
Мене хеланките од ваикики топ ми се погодија,не ги соблекпв,перам сушам пак нив,а имам и друго ама џабе само нив ги мкнам.
Имаш во Стружанка јас до 9тис и ги носев памучни ефтини и растегливи 400 денари мислам беа и посче пораѓај ги носев
Јас си земав хеланки од Рамстор, продавницата што е до Ваикики, не ми текнува на име. Не се труднички, но се високи и ептен ми се погодија.
А дали некоја има порачувано од mostlybabyshop страната. Гледам имаат интересни алиштенца за бебиња, а има и за мајки, не е голем избор но се ми изгледа квалитетно. Неколку пати се имам разочарано од онлајн купување и веќе страв ме фаќа. Ми се допаѓа поточно овој модел блуза, ако некој ја има уште подобро да сподели мислење.
Труднички фармерки купив од Кали, ги убив од носење за 426 денари. Ептен се удобни и преубаво стојат.
Јас земав прво од таму ама и најголемиот број ми беа некако теснички. Јас имам широки листови и многу тесни ми беа во листовите, горе супер ама во листовите ептен кнап. И некако не многу растегливи па ги вратив и си земав од ваикики и се каде каде подобри и порастегливи.