Од каде најдовте квалитетна перница за трудници, по интернет гледам многу, ама од која сте задоволни, има многу кои за бргу време се расипуваат. Имате добро искуство со некоја страна?
Каде можам да најдам термо хеланки за трудници? По можност online да нарачам. Барав по нет ама ми излегуваат некои објави од пред 4-5 години.
Pillows_lala сите ја пофалија оваа страна. Можеш да пишеш во труднички или да одиш на лупата, ама знам сите за таа страна имаа убави коменатри за перниците. Со лесно и убаво.
Pillows lala, втора бременост, одмарање до степен да не можам ноќ без неа. Заслужено после пораѓај ќе ја пензионирам, со забава со испраќање до се'.
Butik Eva shto e vo gtc samo ne znam dali vrshat dostava .Sega pred nekoj den gledav post na internet.
Мојата е од сомниа и топ се погоди. Јас земам од сара фешн обични фатирани и ги носам со џемпери. Никаде не најдов убави хеланки за трудници, од асос порачав. Пенти и сара фешн.
Во Буњаковец во подрум Ева мислам се викаше продавницата. И има уште една карши неа. Од таму можеш да си купиш труднички фармерки или фустан, инаку јас зимата ја поминав со џемпери од продавници само купував over size.
https://www.facebook.com/Nena-Exclusive-Maternity-498822586957706/ Бутикот се наоѓа во Струмица, имаат и онлине продажба. За цени во споредба со бутиците во СК не знам дали се поскапи.
Имаше во ГТЦ во подрум. После шехерезада слаткарата. Имам купувано од таму. Се надевам не е затворен.
За по дома не е проблем ама за на работа ми е. Нема ништо класично, кошули земав нешто од том тејлор поголеми броеви, у ваикики само широки глупости, ми треба сукња некоја добра Кога бев трудна со синко сукњи си купував од бебел ама сега нема ништо.