Ја од Зара си купував пред празниците и фустанче со ластиче, мене и панталоните, фармерките и хеланикте од waikiki ми се незаменлиииви (ама од city mall, eastgate нема избор ) едни хеланки земав од продавнивата од Буњаковец не ми се погодија. Имам некои сукњи од порано за на работа со ластик горе широки надоле од caliope мислам се вика, со teranova што е заедно Тие си ги убив од носење сега
И јас се мислев за нешто вакво ама се шо потфатив стегаат ластиците. Ќе треба да пробам да видам како ќе личи
Катастрофа, цел град нема облека за трудници, тие во буњаковец и гтц ми се многу old и без стил некако, овие во ваикики како за баба...ако сум трудна не значи дека нејќам секси да бидам. Све розево, со глупи сликички некои, фармеркине толку нестилски модели значи не знам... H&M гледам имаат многу фини работи, ама додека дојдат... @eli25 Во Зара јас најдов фенси хеланки и стварно растегливи, околу 1290 беа и убаво стојат, повисок струк, и не како пос*ана во газот ко други што пробав некои.
Баш сеа ми искочија на ФБ , баш ништо нема @Калатеа за х&м точно. Баш сестра ми беше скоро и ми донесе некои работи, сма доста поскапи.Фармерките беа по 2500 пример.
Х&М се скапи, 39 евра фармерките. Имат еден фустан 20 евра, го меркам, убав е. Видете Reserved, има во Ск веќе, имаат убава трудничка облека и се поефтини.
Да им пишеш на фб или Инстаграм да ти сликат што имаат класично. Јас од таму имам земено класични црни панталони.
Абе отворив H&M Србија, во динари ми дава многу ниски цени некако, по 1200-1500 денари (линк во спојлер). Или ова зависи од држава во држава Туники, дуксер-фустан по 1000... Во Ваикики беа хеланките 850, обични Спојлер: Линк https://www2.hm.com/en_in/women/sho...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36
Ја лани земав хеланки за 600 ден од Ваикики. А имаше и убави маички, кошулки за трудници тогаш. Инаку на темава, не мора алиштата да ви се стрикно од бутик за трудници, има и по другите бутици комотна облека, само едно две бројчиња поголемо од обично шо зимате. Додуша ја скоро цела бременост ја истерав во фустани шо се широки надоле, не сум барала труднички, па ќе можам да си ги носам и ова лето фатени со каиш.
За лето е лесно наметни го фустанот и шибај А за зима посебно за зимурливи мора панталони/фармерки Додуша, јас во ноември си земав една туника еден број поголем од што носам и кај и да одам се сум во неа со два пара хулахопки ја носам Баш планирав денес да видам да земам уште една, свечено за 9ти месец да се дотерамда сменам малку
Еве денеска јас купив цармерки од ГТЦ доле кај Шехерзада е бутикот за трудници искрено незнам како се вика 1500 денари ама за до овде онде добри се, додека бев дома носев тренерки поголеми покомотни ми беа, а водпв дека некоја барала и калсика панталони, имаше оскрено во бутиков околу 1500 денари беа имаше и убави кошулки и маички, така да која сака може да провери и таму
Немаше, јас барав исто немаше ама имаат убави мпдели на обични фармерки и панталони (класични) и кошили имаше добар избор, па сега не знам за твојот вкус ама мислам дека можеш да најдеш некое парче што ќе ти се свиѓа ❤☺