Да споделам искуство. Од Стружанка се супер трудничките хеланки, мене ми е точнс величина S/M, инаку од Ваикики величина S ми беа широки во колената и не беа еластични толку. Освен црни панталони труднички бр.36 во Ваикики, сите 36 ки од фармерки што ги пробав таму ми беа огромни. За споредба, во Дефакто најдов темно плави фармерки, од нив број 38 ми беше точен,инаку супер се,еластични,тенки и ефтини,799 ден. Има по нешто избор на трудничка облека во Sinsay, броевите соодветствуваат, ама се што пробав беше многу лош памук и ништо ме ми се допадна.
Некој некаде да видел труднички фустани како за излегување, памучни било какви? Бев во ваикики, имаше само три модели, ниеден не ми се допадна(прешарени,предебел материјал) Поминав од Стружанка, немаше и таму. А топло станува веќе Комоција пред се!
Јас купував обични фустани, не специјални труднички. Лани и полани летото во сите продавници имаше широки модели на фустани, таква беше модата. Сигурно и сега ќе најдеш.
Да не знае некој дали во Стружанка иѓаат труднички маички? Ми треба бела најобична, да нема ништо на нес
Јас сум 28 недела си купив од Зара се наоѓа имаа бројчиња башка мн е ок сеа што се е over size па можеш да си најдеш гледав и во Енџел имаат поголеми броеви ама мене ми беа мн свечени
Во бутик за трудници Ева гледав на фб. https://www.facebook.com/840945695934838/posts/5786650591364299/
Да прашам, да не се сменило нешто од лани , труднички костими за капење дали постојат некаде во Скопје?