Колку беа таму вакви плетени фустани? Во Ваикики видов, 1200. Е па за истегнат фустан скапо ми е. Јас за облека сакам да избегнам нарачки од нет, зш многу доставата ќе ме чини. Шо ќе најдам од Охрид ќе купам.
950 денари но сигурно ке ги најдете и на друго место јас ги зедов од сарита и сум задоволна за тоа ви ги препорачав како модел дека убаво стојат а и се многу лесни
И јас неќам да купувам сега скапа облека плус и дома сум не одам на работа за по дома можам било што, за по контроли и еднаш неделно излегување не би купувала ништо скапо. Е за на нога незнам што би правела ако ми отечат нозете како претходната бременост, сега баш во ладните месеци ќе бидам во поодмината бременост. Многу напред размислувам ај да си се вратам во сегашноста дај боже се да биде во ред па ќе размислуваме.
Zemajki gi vo predvid cenite Ohrid ke te cini isto kolku i poracka. A baska nema izbor nikakov. Ovie modeli se nosat i posle, mene ovie dve mi se dovolno, kazav si imam i dva para helanki pa natokmena sum. Za na noga i jas se nadevam nema da otecam, samo patiki planiram da nosam.
Вчера бев прв пат во бутиков си земав два пара хеланки и фармерки тоа ми требаше инаку имаат премногу избор и фустани дуксери, панталони... буквално се и по многу ок цени
Од секоја продавниза шо не е за трудници можеш да си купиш само поголем број. Пример јас имам oversize разни бој кошули што можам и трудна и не трудна да ги носам, марами од Zara разни бој што би ги комбинирала, дмалу накит и готово. Џемпери Zara, H&M пак што се така поширочки можеш да најдеш, на страната од Asos исто, дали за трудници или број поголем, има ептен модели што се комотни.
И во мојот град нема специјализирана продавница за трудници. Ретко некаде може да се најдат по еден два модели на пантолони, а засега истите ми беа многу некомотни. Или јас не сум доволно голема за истите или пак треба да барам друг тип на материјали. Со оглед на тоа што за на работа ми требаат за секој ден, останува да импровизираме следните неколку месеци или пак поголеми бројки кои после ќе ги подарам по роднини. За онлајн порачки и непробано ми е несигурно посебно за пантолони
Da ve izvestam deka stigna pratkata od sarita. Kremaviot komplet e od preubav materijal, samo da znaete deka e dolg i e sirok bas kako za trudni. Jas sum 165cm i nametkata mi e malku nad gluzdot, cisto da znaete. Bitno se siri i moze (barem jas) do 9ti mesec da se nosi (sega mi e malku golem). I normalno, fustanceto drugo sto go poracav, kako od @Bebce ❤️❤️❤️ ne stigna tuku mi pratile drug model pleten i dvodelen. Modelot e ubav i ne im go vrakam inace mnogu me nerviraat vakvi "greski". Znaci ako projde, projde..
Epa sto ti pratile drug model voopsto ne e korektno i jas mrazam takvi raboti ako projde projde ako se nemale trebalo da te izvestat a ne da prakjaat sto imaat, a toj drugiot model barem tocen li ti e i ke mozes li da go iskoristis
Se mi e tocno, bitno se sirat da mozam da si gi nosam 8,9ti mesec sigurno dvata kompleti. Toa mi bese najvazno, zatoa ne go vrakam. Ama ne e korektno, im pisav bas. Ovoj mi go pratile mesto fustanceto. Ubav e materijalot, interesen model e ama fustanceto go sakav poveke..
Pa ova go poracav. Materijalot e mnogu mek ama e golem kalap iako pisuva deka e standard golemina. Isto i nametkata e mnogu dolga, neznam kolku si visoka ama za poniski ne e.
Јас баш сеа им пишав за овој модел. Повеќе ми се свиѓа зошто е пократок, плус ќе можам со кошула или друг џемпер одозгора. Растеглив ли е доволно материјалот, да порачуам или не? А нејќам па и ко некоја вреќа да стане..
Za razlika od kremaviot e pokratok. Rastegliv e dosta, mozes da go nosis i vo poodminata bremenost. Preubav e materijalot, mek i mnogu prijaten. Nema da zgresis.
Немаат црн, а таков сакав. Го најдов и на една друга страна, ама тука е 1300, а таму 1790. Не им давам 500 ден повеќе.