Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Облека за идните мајки

Дискусија во 'Бременост' започната од annnni, 23 јуни 2010.

1. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.638
    Допаѓања:
    11.072
    Колку беа таму вакви плетени фустани?
    Во Ваикики видов, 1200. Е па за истегнат фустан скапо ми е.
    Јас за облека сакам да избегнам нарачки од нет, зш многу доставата ќе ме чини. Шо ќе најдам од Охрид ќе купам.

2. Bebce ❤️❤️❤️

Bebce ❤️❤️❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2021
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    1.278
    950 денари но сигурно ке ги најдете и на друго место јас ги зедов од сарита и сум задоволна за тоа ви ги препорачав како модел дека убаво стојат а и се многу лесни

На sinoooka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mart3

Mart3 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2019
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    147
    Nekoj online strani za trudnicki alista znaete?

4. Suze18992

Suze18992 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    1.594
    И јас неќам да купувам сега скапа облека плус и дома сум не одам на работа за по дома можам било што, за по контроли и еднаш неделно излегување не би купувала ништо скапо.
    Е за на нога незнам што би правела ако ми отечат нозете како претходната бременост, сега баш во ладните месеци ќе бидам во поодмината бременост.
    Многу напред размислувам ај да си се вратам во сегашноста дај боже се да биде во ред па ќе размислуваме.

На elenaklasik му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lavica2602

Lavica2602 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Zemajki gi vo predvid cenite Ohrid ke te cini isto kolku i poracka. A baska nema izbor nikakov.
    Ovie modeli se nosat i posle, mene ovie dve mi se dovolno, kazav si imam i dva para helanki pa natokmena sum. Za na noga i jas se nadevam nema da otecam, samo patiki planiram da nosam.

На Suze18992, elenaklasik и Bebce ❤️❤️❤️ им се допаѓа ова.
  6. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    3.814
    Screenshot_20220903-173449_Facebook.jpg
    Вчера бев прв пат во бутиков си земав два пара хеланки и фармерки тоа ми требаше инаку имаат премногу избор и фустани дуксери, панталони... буквално се и по многу ок цени

На Lavica2602 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.597
    Допаѓања:
    24.095
    Од секоја продавниза шо не е за трудници можеш да си купиш само поголем број. Пример јас имам oversize разни бој кошули што можам и трудна и не трудна да ги носам, марами од Zara разни бој што би ги комбинирала, дмалу накит и готово. Џемпери Zara, H&M пак што се така поширочки можеш да најдеш, на страната од Asos исто, дали за трудници или број поголем, има ептен модели што се комотни.

8. Miss_S

Miss_S Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.540
    И во мојот град нема специјализирана продавница за трудници. Ретко некаде може да се најдат по еден два модели на пантолони, а засега истите ми беа многу некомотни. Или јас не сум доволно голема за истите или пак треба да барам друг тип на материјали. Со оглед на тоа што за на работа ми требаат за секој ден, останува да импровизираме следните неколку месеци или пак поголеми бројки кои после ќе ги подарам по роднини. За онлајн порачки и непробано ми е несигурно посебно за пантолони

9. Lavica2602

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Da ve izvestam deka stigna pratkata od sarita. Kremaviot komplet e od preubav materijal, samo da znaete deka e dolg i e sirok bas kako za trudni. Jas sum 165cm i nametkata mi e malku nad gluzdot, cisto da znaete. Bitno se siri i moze (barem jas) do 9ti mesec da se nosi (sega mi e malku golem). I normalno, fustanceto drugo sto go poracav, kako od @Bebce ❤️❤️❤️ ne stigna tuku mi pratile drug model pleten i dvodelen. Modelot e ubav i ne im go vrakam inace mnogu me nerviraat vakvi "greski". Znaci ako projde, projde..

10. Bebce ❤️❤️❤️

Bebce ❤️❤️❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2021
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    1.278
    Epa sto ti pratile drug model voopsto ne e korektno i jas mrazam takvi raboti ako projde projde ako se nemale trebalo da te izvestat a ne da prakjaat sto imaat, a toj drugiot model barem tocen li ti e i ke mozes li da go iskoristis

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lavica2602

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Se mi e tocno, bitno se sirat da mozam da si gi nosam 8,9ti mesec sigurno dvata kompleti. Toa mi bese najvazno, zatoa ne go vrakam. Ama ne e korektno, im pisav bas. Ovoj mi go pratile mesto fustanceto. Ubav e materijalot, interesen model e ama fustanceto go sakav poveke..

Прикачени фајлови:

На sj *O*, Nala37 и Bebce ❤️❤️❤️ им се допаѓа ова.
  12. Филотеа

Филотеа Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2019
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    1.093
    Во Sinsay кај нас имаат облека за трудници?

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    3.814
    Каков е материјалот како џемперче? Screenshot_20220906-230535_Instagram.jpg јас се мислам ова дали да го порачам

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lavica2602

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Pa ova go poracav. Materijalot e mnogu mek ama e golem kalap iako pisuva deka e standard golemina. Isto i nametkata e mnogu dolga, neznam kolku si visoka ama za poniski ne e.

На Nala37 и Снегулк@23 им се допаѓа ова.
  15. Филотеа

Филотеа Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2019
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    1.093
  16. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.078
    Допаѓања:
    20.060
    Јас баш сеа им пишав за овој модел. Повеќе ми се свиѓа зошто е пократок, плус ќе можам со кошула или друг џемпер одозгора. Растеглив ли е доволно материјалот, да порачуам или не? А нејќам па и ко некоја вреќа да стане..

17. Lavica2602

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Za razlika od kremaviot e pokratok. Rastegliv e dosta, mozes da go nosis i vo poodminata bremenost. Preubav e materijalot, mek i mnogu prijaten. Nema da zgresis.

18. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.078
    Допаѓања:
    20.060
    Немаат црн, а таков сакав. Го најдов и на една друга страна, ама тука е 1300, а таму 1790. Не им давам 500 ден повеќе.

19. Lavica2602

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Mene pak crn mi pustija po greska, jas i drug model imav poracano. Imase siva boja isto bese ubava.

20. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.078
    Допаѓања:
    20.060
    Да ми кажаа дека само сив имаат, ама ми треба црн. Може ќе најдам на друго место.