Здраво, дали ваква туника знаете каде би можела да најдам? Ептен сакам таква и шалот е Ај ве молам ако имате сретнато, споделете инфо.
Ако најдеш негде кажи Јас барам плетени широки фустани, не труднички, што ќе можам и после да си ги носам. Дали знаете каде има?
Jas imam od podebelite. Naracav dva modeli, gi imam izbrusano slikite vo telefonov ama vratise nekoja strana nazad i ovde ke gi vidis, gi objaviv.
Ништо јас од плетен фустан. Најдов еден два, ем се долги за моја висина, ем се пуштени широко и кога се на мене само стомак стрчи ама онака ептен се истакнува. Не можам да најдам според замислата. Ќе одберам хеланки и некој плетен џемпер, и двете бели. За предновогодишна фотосесија ми е идејава.
Јас никаде не најдов,па носев на кројач да ми вметне еден триаголен дел напред за стомакот на обични термо хеланки и супер ми беа...
Имам видено во нена продавницата за трудници во Струмица ( по карго испраќаат), но околу 1000 ден им се мислам.
Ја знам Нена Ексклузив, ама претерани се со цените реално. Не ми се даваат толку пари за хеланки, не вредат толку.
Не знам дали ги има сеуште низ Скопје, јас имам земено ваков комплет, доколку нешто слично бараш Мислам Fairytale butik се викаше. Ова е од пред година две, ама баш треба да го побарам, мислам има можност и за оваа зима да ми чини.
Сега сакам плетен подолг џемпер како туника плус плетени чорапи до колена. Ако има сара фешн ќе земам, ако не да нарачам од али експрес со време.