Fustanot e na preramki, pod kolena edna peda. Dzemperot e dolg do gluzd, ama ne se proziraat voopsto, debeli se dosta
Еден апдејт. Отидов денес и купив од овие. Ама исто ме стегаат како и тие од сара фешн. Ќе ги сечам и ќе ги носам така, а потрагата по поудобни продолжува
Имаат бројки, ама како да немаат. Имам и L и XL, скоро и да не забележувам разлика. Не дека престегаат, ама мене не ми се удобни, очигледно сум преосетлива. Овие од бонати се во појас тука некаде како тие од сара, е покомотни се во останатиот дел. Ама мене појасот ми е проблем
И јас ги облеков моите вчера од Сара, одамна ги немав облечено и сфатив дека и мене ич не ми се удобни сега т.е како влегов во 9ти ништо не ми е удобно и сè ме боли
Јас со фустани носам хулахопки и тоа понекогаш баш дебели т.е со повеќе дениери (ако така се викаа). Со пантолони не носам. Хл големина и од стандардните засега ми се таман и комотни, за натаму ќе видиме.
Заборавив дека носите фустани, сукњи. Земав се чудам како не ви е топло на топлово и како воопшто трпите хулахопки ако ги носите сега со панталони.
Само фустани имам комотни, а за со нив морам да носам. Уште се тенки 15 ден, ама без нив ептен не иде.
Секако, нема боса да одиш. Ама ако продолжат вака да ти сметаат и прслуци и хулахопки, ќе прошеташ и без нив кај да е
Јас сечев цела бременост а зима ме фати . Едноставно ме стегаа и големите броеви хулахопки , многу чудно како за трудница такви напраиле. Ептен ми беше шубе. Сега немам здрава хулахопка, се е исписечено до доле
Прслукот веќе кога ми трпи облеката го откопчувам Убава им е идејата, ако некој може да се трпи сам себе. Почнав и јас со сечење. Многу ми е криво што го затворија тоа дуќанчето карши Рамстор. Тие беа одлични и баш комотни, ама не ми текнува која марка беа за да ги барам по локалниве.
Potraga za hulahopki ke imam i jas. Jas i taka se gi secev koga me stegaat, nemozam ic da trpam da me stega nesto. Uste sega kupiv hulahopki od onie za trudnici a ne mi se ni poznava so nadez deka nema da me stegat, ama gi nemam probano. Inaku sakav i drugo da ve prasam dali imate videno vakvi kompleti. Ne mi se poracuva odma po net neznam dali se labavi gore vo polovinata. Ne sakam nisto da me stega . I ako imate videno preporacajte kade
Плетени ли се или? Пошо во Oshyo има комотни плетени, кашмир.. јас си зедов и од Бенетон најдоб едни плетени на тенко, имам и од Зара пролет колекција.
Da da trikotaza se. Pleteni. Jas imam pantaloni od koton znam deka ke mi cinat i koga ke imam mese imat dosta sirina gore. Ama bea so brojcinja. A ova se standardni sto gi gledam po net i neznam dali imaat sirina. A sakam da si zemam da mozam da si prekaram zimata
Еден апдејт. 40 ден црни хулахопки од сара фешн (на пенти што се), број XL надежни се за сега. Можам да ги поднесам без да ми дојде да ги испосечам како се останато друго што расеков.
Јас денес од Стокомак ги тестирав и супер беа. Е сега некоја чудна боја имаат како кафенкаста, на мојов тен не одговараат ич ама барем во ширина Ок. И не ме стегаат.
Ептен не ме носи пат, аво близина имам само еден минијатурен кој не држи вакви работи. Ама штом викаш ок се, специјално ќе фатам пат да купам.