Кај мене имаше само големина 3. Плус јас сеуште немам некој огромен стомак така да, сепак пробај. Можеби и ќе се погодат.
Ич не се сеќавам, ги видов уште пред една недела ама сфатив дека не ми требаат затоа што ќе се породам за брзо па затоа изгледа и не им запамтив цена
Не земав. Се мислам дали да земам... Два во комплет - 1900 ден. Не ми изгледаат за многу квалитетни, па затоа не знам дали да земам. Во Oysho еден градник е 1600 ама изгледаат како далеку поубави и поквалитетни, можеш и на апликацијата да ги видиш.
Е аман што е со цените. Секако минимум два ќе ни требаат. Не ми се дава 50е за градници. Моментално од Лиска и НББ носам и ми се ок. Специфична сум скроз, тесен грб а големи гради, ама ај ваљда ќе се најде нешто добро, а со нормална цена.
За дома имам маички за доење и кај градите имаат дупла ткаенина и убаво ги држат градите (додуша моите гради не се ни големи). Ќе проверам во Стружанка какви градници имаат за доење, сигурно поприфатливи се цените. И мене искрено не ми се даваат многу пари на градници за доење, не знам ни колку ќе дојдам ни дали реално ќе ми требаат ама факт е дека цените на буквално сè ќе кренати до небо.
Najgolemiot broj za trudnicki hulahopki te stega? Prasuvam za od sara fashion, planirav denes sveki da ja pratam da mi kupi. Majkami mi donese 80den so visok struk brojce 42-44 (ne trudnicki) ama samo uste nedela dve se nadezni za nosenje, poveke ne. Zatoa sakav da zemam od sara fashion ama najgolem broj, valjda ke me soberat.
Баш пишував, тие 15ден месо боја ужас тесни и најголемиот број. Зимските 40ден сега што ги купив XL се во ред.
Од тие тенките, 15ден на Пенти што ги има во Сара Фешн има само два броја L и XL, нема некој голем избор на бројчиња за жал.
Леле јас само хеланки, мислам дека скиснав во тие хеланките Едвај чекам да можам пак нормално да си се облекувам и да си купувам облека. Пробај да си земеш плетени комплетчиња, види во Зара, H&M и Oysho, мекички и растегливи работи има, може ќе ти се погоди нешто.
Jas samo edni helanki imam, od waikiki super mi se pogodija navistina gi iznosev i uste mesec ke isteram sigurno. Pleteni fustancinja i tuniki siroki imam, ama za dolu (za noze) nemam saglam nisto. Samo edni helanki i edni hulahopki koi ke sluzat uste mesecov. Me bendisaa tie pogore od hm sto imavte slika postirano,ako nekoja gi kupila da spodeli kakvi se, dali ke se najdat vo 8mi i 9ti mesec.
Јас имам прилично големи гради, а може и уште да се зголемат. Мислам дека нема да ми биде добро без градник. Ќе се најде нешто со прифатливи цени ваљда.
Штом имаш големи ќе ти треба градник, веројатноста да пораснат уште повеќе е голема. Мислам дека сега можеби со блек фрајдеј а после и со новогодушните попусти ќе се најде нешто со нормална цена.
Не знам, една членка пред тебе исто ме праша ама ич не се сеќавам. Некоја сума од околу 1000ден ми се врти во глава ама ич не сум сигурна.