Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Облека за идните мајки

Дискусија во 'Бременост' започната од annnni, 23 јуни 2010.

1. АнаМаријаД

АнаМаријаД Популарен член

Се зачлени на:
    15 март 2017
    Пораки:
    1.584
    Допаѓања:
    4.290
    Важи штом ги земам ке пишам обавезно :inlove:

Стварно ке си ги изнаносам јас едни имам од којзнае од коа ми се и сеа таман ми се погодија за под хеланки ама мора повеке пара да имам,додека се перат едни да носам други :inlove:

На Iris-1234 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. АнаМаријаД

АнаМаријаД Популарен член

Се зачлени на:
    15 март 2017
    Пораки:
    1.584
    Допаѓања:
    4.290
    @Lavica2602
    Бев во Ист Гејт денес,ги видов тие во H&M,спремна да ги купам и коа видов цената 1200 денари искрено не ми се даваа толку пари за два пара хулахопки и не ги купив. Иначе имаше само М и Л останати по едно бројче и толку.

На Lavica2602 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lavica2602

Lavica2602 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Fala na info. Jas vo cetvrtokot bev na pregled Bitola i se doterav vo toj kompletot crn od sarita sto go poracav, preubav i mnogu komoten. Hulahopki najdov 15den doma so dezen, brojce 3ka. ME SOBRAAAA :dance: jas zivi radosti. Ama vremeto bese mnogu toplo, bev samo po kompletot pleten, slabi Hulahopki i kratki cizmi i pak zovrev. Sakav da kazam, ako se nosi podebela obleka moze tenki hulahopki bez problem, barem tie se so likra i moze da se najdat sekakvi brojcinja.

4. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.498
    Допаѓања:
    7.739
    Jas kupiv takov pleten komplet, dosta se rastega i materijalot e mnogu mek i debelicok. Taka da mislam koga ke pocne mese da mi raste ke bide ok, da ja pominam zimata so nesto sto ne stega. Go zedov od sorelle na fb i na instagram imaat profil. Eve da go vidite oblecen na mene :)

Прикачени фајлови:

Последна измена: 22 ноември 2022
    На Алек***, chokova93, elenaklasik и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    3.813
    Гаќите за бремени од 220, на 165 се, може на некој ќе му биде од корист, во сите сара фешн денес Screenshot_20221122-121355_Instagram.jpg

На chokova93, Bella_Stella, Lavica2602 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Ena0310

Ena0310 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    464
    Купив сличен, ако не и истиот само друга боја. 9ти месец сум и точен ми е ! Ластикот на долниот дел е доста растеглив. И може да си го носам и после пораѓај. И јас сум задоволна од овој комплет :)
    Од кога го купив друго не сум облекла,инаку скапував у хеланки ама више е ладно само за на хеланки :)

На Ceneva му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.076
    Допаѓања:
    20.049
    Ааа преубав! Одма се паркирав на страната и ја превртев да најдам друга боја ама нема. :smirk:

На Ceneva му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.498
    Допаѓања:
    7.739
    Prasaj moze ke dobivaat. Jas koga im pisav seuste im nemaa stignato pa malku pocekav. Da ti kazam odusevena sum kolku e mek, a ne e tenok znaci bas za ladnickite denovi top. A ze siri materijalot mnogu. Inaku gledav isto kompleti bo NinaFashion ama nemam iskustvo so niv. Nikogas ne sum poracuvala. Eve link https://instagram.com/ninafashiononline?igshid=ZmVmZTY5ZGE=

На Bella_Stella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.498
    Допаѓања:
    7.739
    Znaci ke si ja prekaram zimata kako sto si i predpostaviv. Bas se siri materijalot. I si rekov aaaa top :)

На princess5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Филотеа

Филотеа Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2019
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    1.093
    Со јакни/капути како се снаоѓате? Каде може да се најдат?

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.593
    Допаѓања:
    24.081
    Јас имам од Зара, кога бев бремена со првото го купив, пошо јануар се роди и морав нешто да зеам. Земи поголем број, тоа е, па без ништо не бива.

На Филотеа му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.017
    Допаѓања:
    40.348
    Јас имав еден капут од Зара од лани што паѓа како ѕвонче.
    Сега купив јакна регулар, само оверсајзд модел од ваики, наместо 36 како што носам, 38 земав. Мора да се тера некако зимава.

На Nala37 и Филотеа им се допаѓа ова.
  13. Suze18992

Suze18992 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    1.594
    Баш денес купив јакна од Шутка од 3000 на 2800 ми ја дадоа.Капут и јакна од лани не ме собираат веќе наместо м или л земав хл не се губам во нејзе се надевам ќе ме собира до крај.

На Didajo и Филотеа им се допаѓа ова.
  14. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.076
    Допаѓања:
    20.049
    Капут купив еден лани од Зара oversized и мислам дека ќе ме собира дур е поладно. Јакна подолгичка имам од Ваикики од претходната бременост, а си ја носев и лани зимата дур не бев бремена. Земав 40 место 38ца и супер ми е, од внатре има такви ко ластици што се теснат кај коланот.

На Филотеа му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lavica2602

Lavica2602 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Mene me sobiraat lanskite, ama normalno deka ne me kopcaat, stomakot cel e nadvor ama jas za sreka sum ljubitel na shalovi i imam dolgi i debeli pa taka sum pokriena napred i ubavo izgleda. Taka da, ke pominam uste mesec ipol vaka i nemora da kupuvam.

16. Miss_S

Miss_S Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.535
    Имам и палто и зимска јакна со врзување наместо патент/копчиња и засега терам со тие.

Плус спортска бела јакна од сопругот. Додуша од пред некоја сезона и среќа не ја фрливме, па како унисекс модел ќе ја носам за спортски комбинации од јануари натаму. :D

Секогаш ми е опција и по нешто од тетки, стрини да позајмам бидејќи имаат многу, а се поголеми од мене.

На Lavica2602 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.613
    Допаѓања:
    35.530
    Имаше во продавницата за трудници во Буњаковец, не беше лош модел и можеше да се носи и кога не си бремена. Ова гледав за првата бременост, но не купив, си носев тоа што носам.

Имам капут поширок модел кој е со каиш на врзување и го носам и кога не сум бремена, а и бременост истерав со него.
    Јакна копчам додека ме копча, а потоа ставам дебел шал напред.

На Филотеа и Lavica2602 им се допаѓа ова.
  18. Starchild

Starchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    1.041
    Допаѓања:
    1.777
    Јас ја имам таа јакна од кога бев бремена со синко пред 4 год и баш е добра.И јас ја видов пред некој ден на страната на бутик Ева на фб и баш прашав за цена ме интересираше колку е сега,и иста цена беше 3300.Не е лоша јас баш си ја сакам, се пушта на пантенти позади на грбот и може да се носи и кога не си бремена

На Филотеа и 0ли им се допаѓа ова.
  19. Strelcee

Strelcee Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    28
    Од каде купувате пижами труднички, на патолошка сум и само по дома сум, и само тоа носам

20. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.076
    Допаѓања:
    20.049
    Немам труднички пижами, и онака сите ми се лабави во ластикот, не трпам да ме стега нешто на спиење и си ги носам тие од претходно.