Нема вакви туники ко на сликата. И тие што се, не ми стојат, некои тенки ми нудат, знам дека кога ќе ги облечам стомакот ко свиснат, напрчен, ќе затегнува тука, а останатиот дел што виси, ќе стрчи, како широк. Типкава на сликава супер ја носи, ама ваква нема како со коланче. Сега план Б. Дали да најдам карирана подебела кошула и да ја носам над дебели хулахопки и плетени чорапи до коленки. (Ако стасаат од Али експрес) Би одговарало вака? И друго. Каде да побарам такви хулахопки за трудници, во Сара Фешн немаше, едино црни. Не ставиле ни кафени во пратката, а пак за друга боја да не правиме муабети, шарени? Дизајнирани?ич , тоа е наука. Ништо нема за трудници. Аман.
E nema nisto za trudnici navistina, kaj nas vo mk. Sto gledam eden sajt vo stranstvo so se nema za trudnici, i si velam da ima vaka da se najdi i kaj nas ke ti bide merak da si kupis. A vaka nisto ubavo i ne ti e po kejf
Женски, видете на страната од Asos, ви гарантирам дека не е фуш и е безбедна, некој работи се со високи цени ама некој стварно се пристапни, јас имам не знам колку пати нарачувано, од кошили,фустани до трењерки, па и за на свадба. Враќање е многу лесно пошо се добива код кој го лепиш на пратката и е безплатно, парите се одма на сметка. Аа Shein немаат ли достава во Мк?
Јас од East Gate купив сега минатиот викенд карирана подебела кошула и ја носам врз труднички хеланки со блуза обична одоздола така откопчана ја носам и топ е. Еве слика ке пуштам сеа.
@elenaklasik , можеби нешто вака? Јас се мислев дали да барам нешто за сите предновогодишни средби месецов или да поминувам со тоа што го имам и ќе ме собира тогаш. Некако не ми се трошат пари на мене.
Јас носам само труднички фармерки, тесни, не се ни приметуваат дека се труднички. Горе си носам се што носев и претходно. Тренерки обични, ако стега еден број поголем. Долен веш, пижами, јакни, плетени комплети и фустани, се ми е од претходно. За дома си купив труднички хеланки од Стружанка. И доволно е. Така беше и во првата бременост. Не ми се дава пари на нешто што ќе го носам кратко. Барем сега е таква модата, широка нетрудничка гардероба има во секоја продавница и евтина и скапа, на кого како му одговара.
Уште сум во потрага, ама изгледа дека ќе земам некое такво моделче од обичните колекции... Единствено ми е криво што ќе земам број поголемо, а следна сезона ќе ми биде гломазна јакната за носење, ама тоа е, нема друго решение, сепак ми е ладно да одам раскопчана со шал... Туку доколку некој е во потрага по трудничка јакна, видов прекрасно моделче во Пренатал во East Gate, единствено е М, и имаат 50% попуст... за жал мене М ми е мало инаку ќе си го земев
Вакви носеше другарка во 9ти месец, не се многу дебели ама се пријатни и ластикот е пријатен а цената е одлична Јас сум 12+4 ама фармерки многу ми сметаат и го нарачав комплетот одма да го пробам
Ти стигна или го чекаш ? И јас сакам ваков комплет да си нарачам али ми се виде многу евтино и си викам може не е убав.
Ajde ke ni slikas kakov e koga ke ti stigne. Jas imam takov ama debel i sum zadovolna mnogu vrati nekolku postovi imam slika postaveno ako sakas da go vidis.
Не се многу кратки доле? Некако така ми изгледаат. Ај баш пиши кога ќе ти стигнат какви се, стварно се преефтини.
Јас носам пижами од мажот ми за по дома баш ми се широки и удобни. Има едни сини на риги како Обеликс сум со стомакот А од облека купив само едни фармерки за бремени што ги начекав многу ефтини и едни панталони за на работа што не се труднички само два броја поголеми земав. Другото се си носам што имам веќе во плакар. За среќа имам и капут што ми се закопчува. Хеланки исто обични носам што не се за бремени, баш поубаво и ми го држат стомакот. Свекрва ми ми имаше купено труднички хеланки, јас носам М таа ми купила ХХL кога ги облекувам ми се слекуваат и не ми е удобно да ги носам.
Еве ги ми стигнаа Тенкички се ама вака пријатни се, ластикот воопшто не стега Бојата е различна од онаа на моделот Ама за парите мене ми се супер Краткички се ама јас дека сум ниска(1.60m) таман ми дојдоа.
Super se, aaaa i jas da si poracam za na prolet pogolemo brojce hahhaaha za zimava imam ama za prolet taman potenkicki top ke mi dojdat, a i bojata sto si ja odbrala mi e omilena
Убаво изгледаш со здравје да си ги носиш. Вака дебели се или сепак мора хулахопки нешто одоздола да се носи ?