Ти благодарам, тенки се, за по дома се океј ама за надвор би требало хулахопки да се носат Не е лоша идеата, може и јас да порачам поголем број, ќе ми се најдат за понатаму
Кај да одам да најдам топла зимска јакна . Влегов во 8 месец. Бутик Ева, Ваикики, Билјана во Драчево !? Се е на различна страна во Скопје. Кај е најпаметно, а да не шетам цел ден ... Пошо не можам Инаку сум 80 кг, во регулар јакна би ме собрало во хххл за сега Ако некој продава исто влага во опција пошто ќе ја носам месец два.
Убави јакни имаш во бутик за Трудници Ева,мислам дека видов и на попуст дека се,ѕирни на нивната фб имаат убави работи
Не знам мене ми се појави на фб,јас имам крем од првата бременост и си ја носам уште,не ограничува,нема крзно ама убава е
Девојки јас ги нарачав овие и ми стигнаа. Да ви кажам само дека за парите се и повеќе од одлични. Меки, пријатни, не се дебели ама со хулахопки одоздола ќе бидат топ. Си викав ако не чинат може и за по дома, ама дефинитивно ќе ги прошетам и надвор. Имаат некој мирис на текстил, ама со перење ќе го снема, не е страшно. Составот гледам 95% памук и 5% ликра, дали е стварно така не знам, ама пријатни се доста. Јас нарачав едни Л едни ХЛ, нема многу разлика во броевите. Висока сум 165, не ми се кратки во нозете, тоа ми беше важно. Малце не е иста бојата на сликата и овие што ми ги пратиле, ама не е лоша и таа боја.
Не е над глужд и јас за тоа се мислев дали да ги нарачам или не зошто не ми се свиѓа да се кратки. Мене ми е супер должината, пиша погоре, 165цм сум висока.
@Bella_Stella i jas sum 165cm visoka. Sakav da te prasam, se tegnat kako trudnicki samo ili moze i posle da si gi nosam? Za 550mkd vredi kako trenerki niz doma da si gi zemam.
Ластикот горе е ептен лабав и мислам дека дури до крај ќе можам да ги носам. Не се труднички со парче, ама флексибилни се скроз. Ако не се развлечат од стомакот секако дека ќе може да се носат и после бременоста. И јас ги нарачав со таа идеја дека ако не друго бар низ дома ќе ги носам. Ама дефинитивно се убави и за прошетки.
Јас мислам дека најдов нешто посоодветно за сликање предновогодишна фотосесија. И од страв да не го снема, го купив. Тоа е овој џемпер со додаток дел од кошула. И накит сакам да ставам како коланче за врат, со новогодишни мотиви везени. Вака нешто слично, ова е од Пинтерест. Би одговарало, што мислите? А на глава едно нежно венче тенко, со нешто новогодишно делче на него, ѕвездичка или нешто друго? Или ќе сум премногу накитена? Ајде давајте идеи , предлози
Mene mi stigna kompletot i jas sum 165 visoka ama imam dolgi noze i kratki mi se nogavicite dolu, na obuvki nema ubavo da izgleda. Ama za po doma ke go otepam od nosenje. Prijaten e mnogu materijalot