Преубаво е џемперчето,ќе може да ми кажеш од каде е? Инаку мислам дека премногу ќе биде и двете.Незнам како би стоело крагничево/коланчето дека џемперчето има како полуролка,а инаку ми се допаѓа идејата само да биде во бела боја,можеби можеш да пробаш некако да видиш како ќе стои (ако немаш такво можеби кошулка некоја со крагња одоздола да облечеш па да ја извадиш одозгоре ) .Ако не ти се допаѓа можеш нежно венче.
Е на обувки го немам пробано јас. А и го перев на 30 ама ми изгледа стеснето, утре планирам да го пробам да видам дали е ок или не.
Па накитена да сум ко Нова Година И мене ради полуролката ми е, а ова јакичкава новогодишна што ја имам, многу ми е слатка. Крем со везени детали, врапче, гранчиња... И реков ете прилика да ја ставам, ама не доаѓа до израз ради тој дел. Венче може да е подобро. Џемперот е купен од Blood Orange, бутик во Охрид. Преземи ја сликата и прати им дали имаат уште парчиња такви. Многу убави парчиња облека се наоѓаат во бутиков.
Eeee znaci na raka da go peram da ne se sobere.... Uste da se skrati i ke bidam smesna hahahhaa... Vo rakavite mi e golga bluzata a nogavicite mi se kratki, mozebi nekoj bi gi nosel taka ama mene ne mi se dopaga
Заборавив да спомнам. На нозе ќе ставам хулахопки месо боја, а до колена сакам да ставам плетени чорапи. Имам нарачано од Али. Што мислите?
Мене пред да ги исперам ми беа таман и во ракавите и во пачавиците. Сега не сум ги пробала, ама не би требало да се стеснети, на 30 ги перев.
Јас дури и ги сушев у сушара и се стеснаа ко хеланки станаа Ама со носење и така малце тегнење се опуштија и си се вратија во нормала
@Starchild ќе те повикам за идеја, дека ми даде коментар претходно. Што мислиш, место тоа коланчето околу врат, да ставам панделче кадифено, да паѓа така слободно? Нешто налик овие Само малце поприкладно ќе биде изведено. М?
Мешковци во странство, овие ми стасаа денес од Shein и се стварно супер вака за секој ден од овде до онде под капут. Јас зедов поголем број ама пошо планирам и март април да ги носам, а овде кај нас знае да е ладно пролет и супер е шо и сега можам да ги направам таман. Друго, денес бев H&M, верувам дека и во другиве држави пред Божиќ нивни има попусти, буквално за 10-20 евра си изнакупив дуксеви, фустани, намалени некој до 50-% посебно ме израдва еден свечан. Ова зборувам во нормалниот дел, делот за трудници на велико да го прескокните, реално има доста широки работи кои не се за трудници и таман не собираат.
За таму знам, прво не е истата роба, мал дел носат, второ Зара имаше видов кошули што овде беа во летната колекција, а за малечки.. тоа да не правам муабеѕ колку има само избор, квалитет и поефтино.
Вчера бев во Х&М имаше и од облеката за трудници на попуст. Фармерки од 2500 на 1500 ден симнати. Имаше и неколку маички ,тенки панталони и блузи.
Зборував за енормни попусти. Кај нас во h&m, Zara и сл. не можеш да начекаш пример фармерки за 10 евра, а во странство можеш. Другарка ми во Германија за Black Friday сега купи фармерки од Zara за 4 евра. Исто околу празници, Божиќ, Велигден секогаш имаат големи попусти. Тоа веројатно се должи и на тоа што не сме дел од ЕУ.
I jas da go oblecam kompletot koj mnogu go naracaa od vas, pa eve da vidite malku mi e golem namerno pogolem broj kupiv
Da mila, jas nosam M a ovie se L. 165 cm sum visoka ama imam dolgi noze i malku vo nogavicite mi idat kako pokusi ama ne e strasno. Komletot go imam videno i vo https://www.facebook.com/BION-Fashion-105644444930969/?mibextid=ZbWKwL samo e 690 den mislam. Samo da napomenam dosta e tenok materijalot poveke e kako za prolet. Ama eve kako potopli denovi i vo zima so hulahopki pod niv super ide.