Има некоја искусна мама да пише што е предноста од градник за доење и обичен градник ? Не размислував да купам такво нешто.
Јас немам искуство, ама со оглед на тоа дека имам големи гради мислам дека многу попрактично ќе ми биде со градник за доење отколку да ја вадам градата целосно на секое. Плус градниците што ги имам моментално почнуваат да ми стануваат некомотни и секако морам да купам нови, па затоа мислам најдобро ќе биде да се такви за доење.
Не вадиш цела града, само откопчуваш кај градата и попрактично е. Инаку, ќе се снајдеш и со обичен ако не сакаш да купиш специјален. Јас имав еден за доење и ми се најде, полесно ми беше некако со него.
Прекрасно ти прилега! Дечки, кажете ми каде да најдам хеланки или подебели хулахопки крем боја или бели, со простор за мешето нели? Никаде нема во градов наш насушен. Дајте идеја за онлајн некаде да видам.
каков квалитет се? мислам за 550 ден не очекувам нешто куј знае што, ама пак да не се само еднаш да ги облечам и фрлам
Мешиња, во Рамстор во Ваикики најдов труднички црни панталони-потенки за 500ден. Тргнав по фармерки,е тие беа околу 2000 таму и никакви модели,па ќе си барам во Х&М
јас од вајкики земав набрзина некако ги пробав викам ај таман се. црни фармерки 1300 ден ги платив. лелеее ликра никаква немаат, ич неудобни и еднаш два пати ги облеков и толку. ме стегаат баш на стомакот доле.
Jas go nosam, za 550 top e kompletot samo e dosta tenok ne e bas za ladno vreme. Za tie pari mi e exrta da ti kazam
Да не купила некоја труднички тренерки од зелен пазар? Дал да одам по ладново да барам? Бев во вајкики ама за мене нема број а има по 500 ден , стружанка 750 ама тенки со широки ногавици па не ги бендисав
Да ги имам нив, не се лоши ама ми требаат баш дебели дека на работа одам во 6 сабајле и баш е ладничко а хулахопки многу ме нервираат.