Во Ваикики најдов пред некое време подебелки, не се фатирани ама се како хеланка/панталони. Меки се и удобни, на преладно време можно е пак да ти треба хулахопка под нив. Јас до сега ги носам само нив без хулахопки, ама како што залади деновиве не знам како би било.
Додека отидам да купам ќе се стопли пак $ Се шалам, ќе одам утре во гтц и ќе проверам што има во пре мама. Фала ви за препораките
Здраво, кога почнавте со купување облека, поточно труднички фармерки? Јас сум 4ти месец(скоро и да немам меше ама ниту едни од овие дома не ме собираат ). Што е попаметно, да си купам поголем број обични фармерки или?
Труднички фармерки носам, имам од претходната бременост, не купував сега ништо, а почнав да ги носам кога веќе не ме собираа обичните. Според мене, подобро да си земеш труднички, тие имаат ластик горе и можност да се прилагодат и за помал стомак да се носат, а и кога ќе е поголем. Јакни и капути уште носам од обичните, ме копчаат и точни ми се Малку потесно ми стојат кај стомакот, но не ми смета тоа.
Јас веќе породена сега, во бременост купив само два пара регуларни пантолони, горе со ластик и поголем број од стандарден што носам и најголем дел од времето поминав со нив. И плетени блузи од претходно бидејќи ме фати зима. Купив и труднички пантолони ама толку ми беа непогодни што ретко кога ги облеков. Е сега јас немав некој голем стомак и се здебелив 9 кг вкупно, па можев да поминам и со стандардни пантолони, поголем број. Доколку те фаќа пролет/лето и фустани би ти биле корисни.
Јас земав црни труднички панталони и супер ми се,сега планирам и фармерки да си купам. Од првата бременост имам и едни летни жолти панталони,па до крај на термин и некој фустан ќе ме спаси. Инаку општо не трпам стегање на стомак, па уште од 12та недела почнаа да ми сметаат копчиња и патенти.
@Tiny Love @Miss_S @Sofi.ja @0ли Фала девојки. Засега ќе купам само фармерки/панталони, па натаму како има потреба.
Jas si kupiv od onie pletenite kompleti eden debel i eden potenok,od predhodno imam taka pak trikotazni pantaloni koj me fakaat seuste a 25 nedela sum. Bas kako sto si proceniv deka ke isteram zimoto so toa. Se si nosam od predhodno bluzi. E sega koga naglo ke mi porasne stomakot ocekuvam da bide potoplo vremeto i ke kupam dva tri fustani i aj cao. Farmerki trudnicki ne kupiv nema ni da kupam taka mi se cini
Jas se registrirav i utre vecer kje gi pochastam najbliskite i zatoa sakam da si kupam fustan. 7mi mesec sum i nishto ne me sobira. znaete li kade da najdam funstan?
Zavisi sto baras. Sakas da e posveceno ili poednostavno. Vo wikiki ima dosta interesni fustancinja za trudnici a i ne mora vo odelot za tridnici, nivnite modeli se sekako malku posiroki. Mislam deka ke si najdes. A za sveceni vistina nemam predlog kade