Леле мене тие ептен ме стегаат, а големи ми беа претходно. Баш прееска ги тегнев за да го распукам ластикот малку. Само едни труднички имам од претходна бременост, и сега терав со обични, се до 8ми месец кога почна се' да ме стега во долниот дел. И пак дилема исто ко претходниот пат - сега ли на крај да купувам? Од обичните само на Јасмил не ме стегаат. Тие немаат класичен ластик. Трудничките ги купив од Сара Фешн, супер се ама па на жешково не се издржува со гашта до под мишки.
Како јас да се читам. Не знам колку пара гаќи изнакупив што од маркети,бутици што од пазар . На крај најдов на бит пазар без раб,земав 1 бројче поголемо и терав со нив.
Јас си купив денес фармерки од бутик Ева, многу се убави ама скапи некако 1790. Во 8ма недела сум а само два пари од панаталони/фармерки што имам дома можам да ги закопчам
Купи си дебели хулахопки и комбинирај со фустани периодов Кога ќе порасне меше земи уште еден пар и гледај да поминеш со минимално купување облека. Зависи и какво ти е работното место.. јас ја поминав бременоста со два пара фармерки труднички и останатото фустани и хеланки. Си ги чував парите и отидов на шопинг од кога се породив