Здраво, каде можам да најдам кожни хеланки за трудници? Во h&m се многу скапи, во ваикики немаше никаков избор.
Во Бисер барав,но не најдов. Во ГТЦ се наоѓа доле на -1 спроти продавницата Гуливер за екстра големи броеви
Не сум сигурна ама најверојатно така се викаше оваа во ГТЦ-подрум. Незнам колку се активирани онлајн ама изгледа за истата збориме
Preubavi se trudnickive helanki od struzanki. Kvalitetni, rasteglivi i eftini 450den Jas neznaev deka ima tamu i prethodno kupiv od calzedonia 2000den
дефинитивно најудобно нешто на светов моментално ги носам на работа со долга кошула, презадоволна сум и од квалитетот и од удобноста. Мене @mariz ми ги кажа, господ здравје да и даде
И тренерките се мн убави и удобни. 900 што се. Не се прават ни коленици... Со здравје да си ги носите!
Јас неколку пати имам пишувано за цени кај нив на странава ама не знам дали сум јас економична или високи им се цените. Вчера баш ми одговорија за една кошула 1900 најобична трудничка хеланки 1800 денари. Си викам прекрасна им е гардеробата ама пак за неколку месеци носење не ми се даваат толку пари. Не знам пак ќе речам можеби грешам нормални се цениве А на инстаграм ми излезе една страна step.makedonija само за хеланки цените им се 900 денари