Ne davam 1900 za kosula zabegale malce jas si kupiv od zara za 1300 oversized A helanki moze od struzanka, hm
А во бутик Ева сте биле? Гледам на страната има кошулки, блузи, хеланки.. ама на ништо нема цена, а за се да прашувам ме мрзи
Прашав и кај нив за неколку работи а за едно фустанче како кошула материјал беше 1700 ден ми пишаа и се откажав си викам и трудничкава облека луксуз станува со цениве И мене многу ме нервира што не пишуваат цени под сликите
И јас на странава прашував за фармерки и фустан, цени прескапи, а не е едно па да купиш. Треба бар 1 пар фармерки, 1 пантолони, ај кошули или блузи ќе земеш поефтини а пошироки ама другово.. прескапи, а пази јас ја симнав сликата од страната и ја стаив на гугл за слики, гардеробата ја има и во Shein. Само што до МК нема достава.
И ева се исто си цени забегани. Трудничкава гардероба ептен е скапа, а не вреди. Реално после првата бременост ми се смени ептен конструкција па и покрај тоа што бев иста килажа, старата гардероба или вп кукови не ме собираше или чудно ми стоеше па морав да ја обновам. Кај ќе ми беше крајот ако ем купував трудничка гардероба ем после тоа пак.
Да сепак најдобра опција широки кошулки, па после таман да можеме да си ги носиме... Јас и фустанчиња имам долги до кај колена, па да стопли само во фустани ќе сум
@mariz фала за препораката за хеланките од Стружанка. Денес земав едни колку за проба ама ич не се осеќаат, многу се пријатни. Одма на перење и од утре послободно да се осеќам. До сега се убив носејќи едни панталони, а и фустанчиња ама настинав од фустанчињата, па планирам барем уште месец да не ги носам.
Јас да ги пофалам хеланките од Oysho. Предобри се. И да прашам, од каде купувате облека освен од ГТЦ, и Ваикики? За хеланки најдов, ама за друго не можам да си најдам нешто салам... Евентуално ако имате и некоја препорака од Солун, во план ми е да прошетам до таму во брзо време.
@mariz чутав за хеланките од стружанка сакав да прашам обични хеланки само поголем број или трудничките хеланки?
Helanki, farmerki ima vo hm, calzedonia, butik eva, premama,waikiki. Farmerki kupiv 2 para od waikiki i edni od butik eva, cela bremenost gi nosam. Maici so kratki si iznakupiv od waikiki od maternity delot vo east gate, diamond. Kosuli od zara oversized
Труднички, супер се Повеќе нив ги носам, него тренерките (има и труднички памучни тренерки), ама незнам хеланкиве подобро ми легнаа...
Да известам Во Ваикики Ритеил парк има огромен избор на maternity парчиња Јас си земав панталони со преудобен широк ластик 500ден, фустан со врзување на грбот со ластик за 650 денари и пижами за 400 ден Имаше фармерки од 500 нагоре, шорцеви со ластик горе баш труднички по 900ден, маички и кошули за овој период 400-1000ден, фустани и туники огромен избор Реално за цените се сосема океј материјалите за периодов, претходно купив 3 кошули и ги носам секој ден со хеланки
Има некој нарачувано од Инстаграм од ова zatrudnici.mk ? Имаат интересни фустани и купачи, ама се гледа дека на сликите не се нивни модели сликувани... Па дали стварно изгледаат како на слика, или ќе ми стаса нешто сосема друго?
Ne se neshto wow so kvalitet ama ne se ni losi. Od Shein se prouzvodite i se iskreno skapi, mene za obicen fustan tunika so dolgi mi rekoa 1600. Aa chao. Farmerkite mi bea ok
Жени, каде да најдам поголем број ХL едноделни купачи? На странава затрудници.мк се чека 15 дена достава. Лиска оваа година катастрофа модели ниеден не ми се свиѓа. Сара фешн немаат големи броеви останато, вчера прашав. Недела одам на одмор, ништо не ме собира, се ме стега ќе препукнам.
@baguf4e Јас летово си изнакупив од women's secret. Исто XL, и едноделни и дводелни имаа убави, со висок струк. Исто, на Lisca катастрофа дизајни. Не знам зошто така. А ептен им се квалитетни...