Гледав и јас преку fashion group, останати се само мали бројчиња во woman’s secret. Не знам дали би имале повеќе избор да отидам директно до продавницата. Тоа ми е кога не мислам на време и одам на одмор практично во есен.
Women's secret XL ако имаш големи гради не ни помислувај, нарачав два спортски градника од нив, не ме собираат, калапот им се за помали гради. И јас сега ќе одам и земав од Лиска и не се фенси ама бар знам дека се квалитетни, се растегаат без да притискаат и догодина постпартум ќе ги искористам.
Малку е поразлично за купачи и градници. Јас имам просечни гради, и XL купачи од women's secret ми се тамански. Зависи и до обемот на грбот, не е само колкави се градите. И затоа е најдобро да се купи од продавница. Иначе за квалитетни градници само Lisca, не мрдаат со години. И ако веќе си го знаеш бројот од кај нив, нема грижа и за онлајн нарачка. Калапот им е ист.
Некој има нарачано од Тибба на инста? Им пишав за еден фустан вчера, ми изгледаше како посоодветен за свадба. А дека сум уште на 6 свадби овој месец и пол, ми треба ептен некој труднички фустан за свадба. Ми рекоа 9000 ден. Ова некој бренд преквалитетен е или што е? Кај 9000 за фустан што дали и повторно ќе го облечам некогаш...
Вајкики види. Ама тоа ти е џабе фрлена пара! Купи си обична облека поголем број, растегливи... Ќе си ги носиш и за по дома поширочки!
Како се движат цените? Се утепав фустани носење, ама ќе фатиме еден месец поладен па ќе треба да земам некоја хеланка.
H&M има Битола? Јас од таму си купувам се,плус стално имаат попуст на одредени артикли,вчера си земав фармерки труднички за 600ден
Јас од стружанка земав, 450 денари се. Таман ефтини ќе си ги носиш дур се породиш. Да не фрлаш многу пари.
Кажувајте освем хеланките од стружанка што да земам друго така поевтино, за на работа ми треба. Не ми се купуваат фармерки од 2000 или нешто такво што многу малце ќе се искористи
Јас за на работа имам купено панталони од H&M и Oysho. Цените им се како и нормални панталони, ама ги утепав од носење. И не бива па ни во хеланки на работа, ниту пак одговара старата облека, тесно е се'.
+1 за хеланките од Oysho, долгите се 1800 ама вредат секој денар, за со туника/подолг џемпер сега есенва ќе бидат екстра. Баш културно изгледаат за прошетка, кафе. Воопшто не се прозирни и да отцртуваат како други што имам земано.