Дали има во нашиве х&м вакви фармерки негде? Во дајмонд барав пред недела дена, немаше. Исто и панталони широки доле, нејќам хеланки, за на работа ми треба.
Ne rekov za niv deka ne se, generalno oblekata za trudnici e skapa i normano deka cenata e relativna za sekogo.
Фустан/комбинезон за 'посвечена' пригода, ама да не е таков ептен припиен и тесен, а ни ептен пирок па д аме рашири цела? Имам меше, ама повеќе сум поправена во спојлери, газ и нозе па сакам нешто за убаво да изгледа
Од Бутик Ева зедов едни хеланки, искрено многу ми се неудобни. Кратки се во ногавиците а не сум нешто висока (167цм), немаат еластин и се слекуваат надолу постојано. Затоа па од Oysho се предобри, удобни, материјалот е предобар си вредат за цената.
Потврдувам, ужас, и мене ми се смкнуваат скроз, не знам што се излажав. Од Ојшо регулар што си ги имам, не трудничките ми се супер, нит ме стегаат нит паѓаат.
Јас си земав од ГТЦ бутикот доле кај веро,кам, после пекарата преудобен материјал се препородив, е сега не се нешто дебели али топлат одоздола со хулахопки супер.