Здраво женски, каде можам да најдам купаќи за трудници? Дали би можело да се најде нешто во East gate mall? Видов и онлајн продавница ама без проба штознам
Jas denes zemav helanki za trudnici od waikiki, na popust bea po 600 denari, gi imase site brojcinja.
Jas denes zemav helanki za trudnici od waikiki, na popust bea po 600 denari, gi imase site brojcinja.
Јас лани во 9-ти месец бев на одмир, земав бикини обични ама поголем број. Имаше на инста некоја страна ама мн.беа скапи и вака завршив работа
И јас не планирам да купувам труднички купаќи, под стомак ќе ги носам секако, со тие на врзување од страна може и да поминам. Е градите ми се малце поише отидени во плус, ама ќе најдам горен дел некој поголем.
Во врска со градници ме интересира, пред бременост си носев најмало бројче, сега нормално градите ми пораснаа и сите што сум ги имала од претходно ме стегаат. Колку броја поголеми сте купувале? На два ума сум дали да земам поголем број од причина што цело лето ќе го поминам трудна и само ме потат, земав од оние како лепенки само за брадавиците апла да не се познаваат и ги носам ама да не ги сплеснува така па да имам проблем, здравје, за доење или само си правам филмови и тоа не игра улога?
И јас имав многу мали гради, носев 70Б пред бременост. Имам еден прслук 80Б без жица, ретко го носев. Најудобно ми беше и пред бременост, во бременост а и сега породена со вакви bralette. Некои имаат потпонки, им ги вадам нив не ми е убаво. Од Women’s secret и Bonatti имам, ама има и во Waikiki, Sinsay…