Какви купаќи носевте бремени? Сте виделе ли во некоја продавница долен дел би сакала да земам да се такви повисоки како да бремени жени?
Јас не успеав да најдам и среќа што не земав топ поминав со обични бикини во 7ми месец. Мислам дека само потопло ке ми беше во купаќи со висок струк
Најобични дводелни или едноделни. Колку поголем стомакот, толку повеќе не можам да поднесам ништо со висок струк.
Јас бев денеска, имаше, ама некои во нозете широки многу, не ми се свигаше моделот. И јас треба да купам наскоро, се надевам ќе најдам некои нормални.
Има 2-3 врсти ама јас пак за 2 месеци не сакам да зимам со такво над стомак, си земав од тему сет како плетени тенки како тренерки, панталони со црно бели риги над стомак и фармерки со рамки...таман ќе можам и отпосле да си ги носам. Ако не се поправам многу.
Вчера шетав низ City Mall и малку разочарана сум што речиси никаде не најдов облека специјализирана за трудници. Во LC Waikiki имаше 2-3 модели фармерки и панталони што стоеа ултра лошо, и во Calzedonia имаше неколку модели хеланки, а јас пак висока сите модели долу кратки... Ако начекате некаде особено подолги хеланки пишете.