Труднички муабети zdr mamicki, sakam da ve prasam za trudnicki butici kaj ima niz gradov, nemozam da si najdam niti edno fustance, nisto ne me sobira vo gradite taka prirodno mi bea golemi a pak sega nemozam da gi soberam. se sto mi se sviga mi e malo i se resiv da vidam niz butici za trudnici, ama neznam kaj gi ima. se naoga li tamu nesto simpaticno, sakam nesto moderno vo trend, a ne da setam vo fustani ko za baba mi pozz
Облека за трудници си купивте ли веке облека за трудници? споделете со нас(ваши фотографи) јас сеуште не сум купила ништо стомачето и немие баш до толку пораснато па сега за сега сум во хеланки и широка блузичка еве некои убави што ми се допадна нешто вака би купила
трудничка облека Јас си купив само фармерки три рала пошто не ме собират другите фармерки ама одамна се купени е сега сабота планирам да си купам бунда оти не ме собира во старата ја носам откопчена, исто така планирам некој блузички и чизми исто имам ама високи се а сега воопшто не можам да носам кога ке купам ке постирам , инаку летово бев мк и барав фармерки труднички кога ми покажа жената од 50 лева година изгледот ми беше ваков што беше она матријалот изгледаше стар и додадено едно парче горе и долу широки само чекора да фрлиш ке падниш како порано траперките што беа ако се секавате па така не си купив, кога си дојдев овде си купив фармерки цевка само горе додаден материјал, и баш убаво изгледат, и таа беше единствената продавница во градот кај што бев за трудници и прашував што носат жените што се трудни, таа ми рече демек ги облекувале алиштата на мажите што не верувам
Облека за трудници Леле и јас ќе треба да ја менувам цела гардероба. Од палто, до бундичка до фармерки до се. Бидејќи работам во институција ќе мора и некои фустанчиња за на хулахопки да си земам поширочки и некои панталони така зимски труднички, кошулки некои така, блузички... бреее две плати ќе ми појдат за облека. Кога сме кај облекава сакам да ве прашам дали знаете негде кај има убави фустанчиња труднички така до колена да се со должина. Не мора да бидат класични некои ептен класика, но да не бидат ни обични. Ако знае некој нека ми пише. Поздрав !
Облека за трудници искрено јас сега за сега немам ништо видено како што ми се допајга,гледам низ излози се онака обични а за трудници плус тука и незнам многу каде и што има низ продавнициве. се надевам дека ке си најдам нешто убаво како на сликине
girl-miri ти пошо нели не беше во Мк можеш да најдес облека за трудници во H&M C&A . Или на интернет можеш да си најдеш исто убава облека. Јас уште од почетокот си носам труднички пантолони . Ги начекав на огромен попуст крај на летово и се изнакупував . Фустани многу не носам , хеланки само по дома ... Спојлер
zdravo mamickiii...jas deneska se podnoviv so fustancinja...elegantni kako za na rabota...i mnogu se stosni i slatki...ke si gi iznanosam...bev vo bunjakovec dole vo podrumot kaj kam sto e...mislam deka butikot se vikase eva...ama epten sum si radosna...pa zdravje drugata plata si bendisav suknjicka i farmerki...i zavrsuvam so trudnickiot soping kako i da e sakv da spodelam so vas...backiii
Трудничка облека Здраво мешиња, Веќе чуствувам дека старата гардероба не ме собира, се помалку и помалку парчиња облека имам како избор. Кошулите први ми се смалија зошто градите ми пораснаа еве и мешето веќе почна да се се покажува па така фармерките ги откажав уште пред неколку недели Време е за нова гардероба. Ме интересира, што си купивте и што е доволно за да може да се помине периодот на бременоста. Јас отидов во шопинг по панталони (бидејќи ми беа поприоритетни) и се вратив со 5 нови маички - од New Yorker и од Waikiki за бремени Мислев да си купам обични панталони, фармерки (не труднички) само поголем број ама се предомислив...изгледа сепак ќе барам труднички. Кое е вашето искуство и од каде купувате ваков тип гардероба?
Сега видов дека темата постои... Мами, дајте предлог за продавница кајшто има поширока облека и за трудници и нешто посаглам кроеви, за поголеми и повисоки мами. Гледам на нет, колку добри работи има, но се дур не пробам не ми се фрлаат пари. Вака на слики све е супер, ама штикли на оваа време со 8 саати на работа не бива. Кај нас бев во Waikiki и во ГТЦ на приземје, се е повеќе за трудници што се дома, тренерки, пантолони за шетање или некои од пред 100 години модели. Нема формални, едноставни и убави кроеви за на работа. Нема маици со ластик без шари како на прваче. За цените да не ни коментирам, ми иде да купам материјали и да се фрлам да учам шиење. Ве молам не враќајте колку само облеката од пред бременост ви е сеуште таман, бидејќи муабетот е дека не ми е таман и не ми е прикладно за на работа, а посебно летово ме вади од такт. Ми се плаче сабајле кога ќе станам и кога немам што да облечам.
Во Буњаковец во подрум имаше 2-3 специјализирани бутици за трудници со поформална облека, провери таму.
Преубави работи на попуст земав деновиве од H&M, фармерки и панталони по 10е, кошули и блузи по 7, па ако имаш можност тркни до Солун Ако не, види каде можеш да нарачаш онлајн да ти стигнат, па некој да ти ги донеси/препрати.. http://hm.com/us/subdepartment/sale?N=200604
Бев драга до HM и кај нас оваа што е кај Рамстор и почеток на јули во Солун, кога немаше попуст. Јас носам 42, а тогаш имаше броеви до 40. Кај што ќе се дебелам уште, не ми се зимаат кнап броеви. Благодарам за предлогот
Сега имаше и поголеми броеви, зборам за НМ во Космос...ништо, пробај онлајн да најдеш нешто што ќе ти одговара.
Domakica и јас се мислев што ќе правам летово, и ме спасија само неколку работи што ги купив пред еден месец и тоа од нормални бутици. 2-3 сукњи плисирани со висок струк (јас си ги носам над стомачето) до колена, широка маичка и сандали.... Фустанчиња широки со каивче (пак над стомачето), кратки и долги, панталони и фармерки немам облечено 3 месеци, сигурно се ми е мало... Мој совет, не шетај по труднички дуќани, мене барем се ми е за тетки стари а јас така не се чувсвувам, има супер маички, сукњи, фустанчиња што во моделот се широки и се баш супер... Во зара видов 50% попуст, ако можеш прошетај
Здраво феминки Некоја од вас во скоро време да земала труднички класични панталони и од каде? Бев во Waikiki, DeFacto и бутиците за трудници во Буњаковец но ништо не ми фати око Па ве молам за помош некој друг бутик за трудници со убаво панталони=фармерки. Благодарам однапред
Epten izbor vaka na sliki gledanje od internet ama dali moze covek taka nesto da najde. Duri pizami trudnicki nema,mora da kupuvas pogolem broj za da ima soo sto da spies. Navistina sum iznenadena od nemanje izbor,barem vo mojot grad.
Среќа што е лето, па си ја носам старата облека цело време еве веќе 34 недела сум, купив само едни труднички фармерки за секој случај ама и немаше потреба, зошто на жештинава фармерки не облекувам Можеби дека не сум трудница со екстремно голем стомак, па ми стои убаво и старата облека
Оd kade kupuvavte trudnicki farmerki ??? Mene veke mi raste meseto i me stegaat farmerkite-pa vreme e za trudnicki shoping