@flower30 види во ваикики и во ГТЦ до Шехерезада има за трудници процавница таму имаш голем избор на фармерки.
@flower30 jas od Waikiki si kupiv teget pantaloni trudnicki 1200 den bea, farmerkite bea poskapi okolu 1800. Nemase bas nekoj golem izbor ali bar cenite se normalni, mislam deka vo specijaliziranite za trudnici se poskapi.
Ke proveram vo Waikiki ,ne se skapi ako se tolku.a sea eden drugar mi spomna-zena mu bese trudna lani,gi zemala 2500d.e sega valjda toa bilo od tie sto se prodavnici za trudnici.ke vidam,pa ako ne najdam poeftini i od tie ke zemam..
Во ваикики се накај 1800 а во специјализираните се од 2000 па нагоре, до кај 2500. Јас бендисав едни во ваикики ама уште рано ми е не сум здебелена ни пола кило, само мешето малку ми е пораснато. Ќе почекам уште некоја недела.
@flower30 , во Буњаковец во подрумот има 2 бутика за трудници, јас купив црни панталони 1.600 ден. и има многу избор на фармерки, поготово во бутикот Леа! А за цени мислам околу 2.000 беа.
E da ,tie butici gi zaboraviv ! A prethodno celo vreme si gi gledav i si vikav edvaj cekam od tuka da si kupuvam garderoba @slobodka i jas ne sum zdebelena ama stomaceto raste i ne sakam da se stegam so farmerki i zatoa si rekov vreme e za shoping
@flower30 ако паметно, немој да дозволиш да те стега мешето. Јас си имам некоја облека која сега за сега не ме стега, па си реков да си ги поносам и тие додека не ми дојде зорт уште неколку седмици. И чекам да се подздебелам за да не го утнам бројот надоле кај ногавиците па послем да не ме стега.
E da,mene mi ostanaa samo uste 2para farmerki sto se polabavi,ama pa nemozam samo vo tie da odam celo vreme
Девојки ми треба совет за купување труднички фармерки или пантолони во Струга или Охрид во кои бутици може да се пронајдат? Барав сега по нет ама не гледам да има специјализирани бутици за трудници тука.
Majki mozi ne ê za tuka ama jas da si prasam Za 2 meseci sme na svadba kaj blizok rodnina ê sega mi treba fustan a jas trudna Do togas meseto ke porasni bagi...da mi dajte nekoj predlog za dolg fustan
Во глобала, се што е тесно горе, и се шири од под градите надоле. Можеш по прерамки, по кратки, без ракави, голи рамења, сеедно.
Во Гтц долу во подрум и огромна табла ама не ми текнува како се вика,само еден бутик. Баш е од страната на Шехерезада провери и во Вајкики.
Некој бутик за бремени ви Прилеп да не знаете?? Купив пантолони од Вајкики ама немаше ништо друго посебно како за на работа а јас пошироки блузи дома ниту една
Каде да си најдам труднички фустан за на свадба ама со пристојна цена? Ако не е за овде преместете го постов. Фала однапред супержени
Ajde da prasam nego trudnicki butici za sveceni fustani kade ima na svadba sum najbrzo na bliski? Pomosh