Јас за по дома сум крпен живот. Не знам зошто ама ич не ми се даваат пари за трудничка облека и сеа пижами и тренерки од маж ми си носам . До сега само хулахопки едни купив . Ама не одаммна работа и не ми е потребно . Во waikiki имаше едни со рабови како панталонки ама не сакам такви . Баш хеланки сакам .ова беше во рамстор мол . Да не треба на друго место да барам?
По дома и ја пижама само носам. Не одам на работа и немам потреба од дотера,земав едни хеланки да имам за кафе мафе. Инаку се обични хеланки со висок струк за меше,од сити мол ги земав.
Труднички хеланки имате и во бутиците за трудници во Бисер и Буњаковец во подрум. Јас од бисер земав 750 денари.
Не , не се труднички 250 денари ги земав од Сара фешн тука кај мене во град , ама ми кажаа во сите нивни продавници таа била истата цена , до испод стомак ми се на мене и ептен се удобни што можам и по пораѓај да ги носам , а имаа и труднички хеланки 470 денари , ама не ме бендисаа .
Женички , каде да најдам најкасични тегет панталони за на работа, несмеам фармерки или стил на фармерки пантолони ниту пак хеланки. Некаква помош....
Моја другарка пред 2 години купуваше пантолони труднички со ластик на стомакот у ГТЦ доле кај Шеќерезада имаше посебна продавница за трудници а цените се движеа од 1700ден до 2700ден. А во случај да не можеш да најдеш однеси кај кројач твои пантолони он само ластик ке ти стаи и имаш пантолони.
Хеланки од бутик Ева во Буњаковец подрум - по 700 денари пар, си купив црни и тегет и во нив сум. Туники од претходно што сум имала, си ги носам. Имаше и панталони, фармерки, туники за со хеланки. Освен во Ева, и до него има друг Леа, може и во тој да се прочепка. Си купив хулахопки за трудници, морав, зошто тие што ги имам, стегаат на мешето и не е воопшто препорачливо да носите регуларни хулахопки за време на бременост. Среќа што не одам на работа секој ден, па комбинирам како ќе се снајдам. И сфатив дека во Скопје трудниците се за греота за избор.
Ептен си во право со изборот за гардероба за трудници, како од нафталин извадени. А месо боја хулахопки за трудници каде да најдам? Јас земав од Сара фешн ама од тие дебелите црни...
Dali vo biser vo taa za trudnici ima nesto sveceni fustani i dali e samo eden ili ima poveke oddamna ne sum idela nakaj biser
Во бисер е еден бутик во подрумот, имаше неколку свечени модели ама не ми фатија око, види на фб со мк поддршка " бутик за трудници ева" имаат ставено слики од фустаните. Инаку за трудници имаш и 2 во Буњаковец и еден во гтц.
Мешиња за две недели сум на свадба па не знам кој да го земам... Вие што мислите кој фустан подобро ми стои? Ве молам за помош.