Во кој попријатно, поудобно се чуствуваш, тој да си го носиш, бидејки и двата убаво ти стојат. Некое нежно златно ланче, убаво нежно фризурче, шминка, супер би била во кој и да го носиш Првиот ми се свиѓа горе како стои и како лежи убаво на мешето, а вториот ми има поубава должина и бојата убаво ти стои..
zdravo na site, sakam da prasam kade mozham da najdam vo Skopje maicki so natpis kako na primer "Baby loading" ili "It's a boy" za trudnici ..fala odnapred
Девојки ова може и не е за тука ама каде може да се најде вакво? Оваа слика е chicco ама пишува дека не е достапен во ниту една продавница, па ако знае некој да ми каже. Благодарам
Јас на најголемите горештини ќе бидам породена така што си ги купив за сега. Не можам да поднесам гаќи под стомак сега кога веќе ми е огромен. Сепак, фала на совет.
Што правите за чевли за свечени прилики? Ми требаат за свадба за со долг фустан, 8 ми месец со малку отечени ножиња. Све што имам е многу високо, од каде да барам убави, удобни а елегантни? Многу барам изгледа.
Jas sledniot mesec sum.na dve svadbi od koi ednata e na brat mi. Neka mi izvinat gostite i dolgite fustani ama baletanka ke leta na niga pa so saka neka e inace ke bidam pocetok na 7mi na svadbata najbitna. Ama toa e sea
Јас сум 8ми месец и минатата недела бев на свадба. Немав дома ништо удобно ама случајно претходниот ден ми беше роденден и имав порачано сандали од Струмица, застапници за бугарската фирма Тенденз. Цела вечер не седнав. Поудобно нешто немам облечено.
Имаат фб нарај ги како TendenZ Strumica. Aма за нарачки барај ги на дадениот телефонски број од страната на вибер.
Женички да не знаете каде се продаваат фустанчиња и облека за трудници освен во Ваикики и тоа во ГТЦ?